Crònica 108è Aniversari del Country Music

Crònica 108è Aniversari del Country Music
Nota enviada per: Country Caravan

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible)

El passat dia 26 d’abril va tenir lloc la commemoració del naixement del Country Music, enguany el 108è Aniversari. Ja és el tercer any que l’Associació Country Caravan de Vilanova i la Geltrú fa aquest tipus de reconeixement a la música rural que un 23 d’abril de 1900 el sr. Ernest Tubb va definir en el “New York Journal” com a “música country”.

Aquest cop ens hem reunit tots al Centre Cívic L’Espai de la població de Les Roquetes de Sant Pere de Ribes amb la col•laboració de l’Ajuntament i la Comissió de Festes del municipi.

La festa va ser guarnida per més d’un centenar de botes i barrets que van ballar al ritme d’en Frank & Toni, dos professionals de la corda amb una llarga carrera per arreu del món. Espectacular directe!!

Durant el transcurs de la festa vam pogué gaudir de la intervenció de diversos instructors de diferents punts de Catalunya. En Pere Barriuso de Sabadell va obrir la festa amb el seu ball “The Country Queen”. Vam tenir el plaer de comptar també amb la participació dels coneguts “Pagadanjo” on en Gabi Ibáñez ensenyà un popular ball de la línia del Square Dance. Vam aprendre el “Cajun Thang” de la mà de la Paqui, el “Cherokee Boogie” amb la Diana i el “Hey Good Loocking” amb la Mª José. En acabar la celebració en Jordi Garrit, alies Dj. Vander, no va deixar parar a la gent amb el seu repertori més actual i alegre.

Per si no fos poc, els alumnes dels Country Caravan van volgué homenatjar el quart any de l’associació i la seva ruta per la comarca del Garraf i el Penedès amb molts regals i un àlbum fotogràfic que han fet entre tots immortalitzant els millors moments de les nostres trobades.

Ells ja saben que per nosaltres no són els nostres alumnes, sinó els nostres AMICS!!

Molt agraïts a tots i cada un de vosaltres que vau donar vida a la nostre il•lusió i que sigui per molts anys.

Country Caravan.

Fotos de la trobada a Countrycat Fotografies

Comentaris

Entrades populars