IV Festa Countrycat

IV Festa Countrycat


Dissabte a la nit, 2.500 persones segons l'organització, 3 penjats amb barret i un amb una guitarra segons la guàrdia urbana de Riells i Viabrea i entre 200 i 300 persones segons el Maverick Cantina, ens vam reunir per cel·lebrar la IV Festa d'aniversari de Countrycat.

L'aniversari pròpiament dit va ser el dimecres passat, dia 31 de gener. Tal dia com aquest de l'any 2003 va ser quan un servidor va escriure un primer i escuet missatge que podeu retrobar a aquest enllaç. Gairebé 1.500 dies després i de més de 800 missatges publicats, són moltes les experiències viscudes i les persones conegudes, i us ben asseguro que el balanç és extremadament positiu.

La festa va començar cap a quarts d'onze de la nit, i es va allargar fins les quatre tocades.

Tot va començar havent sopat, quan en Jordi (Vander) i l'Emili Muntaner van encarregar-se dels plats (no, no és que els toqués fregar-los, em refereixo als plats musicals) i van començar a punxar el bo i millor de la música country enllaunada.

Cap a quarts de dotze, l'Emili Muntaner va cambiar els plats pel micròfon, i ens va explicar el ball "Kompàs", creat especialment per l'ocasió, de 32 temps. Podeu repassar-lo a Linedance.cat.

I sense temps per reposar, va pujar a dalt l'escenari la Diana, que ens va ensenyar un altre ball per acabar-ho de rematar. Es deia "I can't be bothered", amb una cançó homònima de la Miranda Lambert. Properamet el tindreu també a Linedance.cat

Després de les classes, va tocar el torn del concert, a càrrec dels Crazy Dreams. Va ser una passada, interpretant moltes de les cançons del seu repertori començant per "Take It Easy" i passant per "Blame it on your heart", "Long Sermon", "Unbelievable", "Scotland", "Tonight The Heartache's On Me", "Jambalaya", "All My Ex's Live In Texas", "Redneck Woman", "He's A Good Ole Boy", "98.6 Degrees Falling", "West Texas Waltz", "Squeeze box", "I Feel Lucky", "I Try To Think About Elvis", "I Like It, I Love It" o "Honky Tonkin's What I Do Best". Menció especial per l'estrena de la versió del tema "Little Chapel" (de Heather Myles i Dwight Yoakam).

Com diu en Tomeu Penya, Va ser "un bon vespre de concert". Tothom s'ho va passar d'allò més bé ballant o simplement escoltant als Crazy Dreams en directe, que tocaven per primer cop al Maverick.

Un cop acabat el concert, en .sa (o sigui jo) va pujar dalt l'escenari amb la voluntat de fer el ja tradicional sorteig de regals entre els assistents. Però ves per on, el regal va venir d'entre la gent cap a l'escenari, ja que en Jordi, la Diana, l'Emili i el Maverick havien preparat un pastís d'aniversari molt especial. No només pel gust que era boníssim, sinó perquè hi havia també el logotip de la capçalera de Countrycat estampat i 4 espelmes d'aniversari, que vam apagar amb la col·laboració de tot el públic.

Un cop bufades les espelmes, ara sí, van pujar a l'escenari l'Emili i la Diana per fer el sorteig.

Enguany, els regals eren un lot de diferents productes, entre els quals destacava un obsequi de La Boutique del Country de Granollers, que un cop més va col·laborar amb la festa de Countrycat. També destacava una samarreta i una gorra gentilesa del Maverick Cantina i un calendari country del I Concurs de Fotografies Country de Catalunya.

La mà innocent d'enguany va ser la Pepi, i entre els premiats de la nit van haver-hi habituals del Fòrum de Countrycat com en Jaume (Grapes) i la Marta (Purroy). Cal destacar que aquest any, per estrany que sembli, ni a la Ben i al Dan McFlyer els va tocar res... :-)

Un cop acabat el sorteig, gairebé les 3 tocades, va tornar ser el torn d'en Vander i l'Emili, que van punxar tots les cançons hagudes i per haver, omplint a vessar la pista del Maverick tot i l'hora que era, mentre en .sa repartia com podia el pastís entre tothom i anava fent fotos a tort i a dret.


Agraïments
Voldria que, què carai, des del vostre ordinador mateix, dediquéssiu un aplaudiment ben fort a la Diana, en Jordi (Vander) i l'Emili Muntaner, sense els quals la festa no s'hagués pas cel·lebrat. Gràcies a ells vam poder disfrutar tots del ball, de la música i de l'ambient de bon rotllo que es va viure al Maverick.

Sense oblidar-me de la gran actuació dels Crazy Dreams, tot un plaer un cop més el sentir-los i disfrutar de la seva música. Val a dir que poder comptar amb una actuació d'un grup com ells a la festa de Countrycat "es motivo de orgullo y de honda satisfacción", com diria en Juan Carlos.

Igualment, m'agradaria agraïr al Maverick el fet que ens permetés ocupar el local per la festa de Countrycat, per els regals que va aportar pel sorteig i pel pastís d'aniversari.

També a l'Antonio de La Boutique del Country per oferir un cop més productes de la botiga per fer el sorteig.

I, sobretot, el meu més sincer agraïment a tots i cadascun dels que vau passar pel Maverick durant la nit, ja que sense el vostre suport i la vostra il·lusió pel món del country i el linedance, ni la festa de dissabte ni aquesta web existirien.

A tots i totes, em trec el barret i us dic: moltes gràcies!


Unes imatges de la nit
Teniu un recull de les més de 400 fotografies que vaig fer durant la festa a la web de Countrycat Fotografies: http://countrycatfotos1.blogspot.com/

Aquí en teniu algunes per anar fent boca:

IV Festa Countrycat
IV Festa Countrycat
IV Festa Countrycat
IV Festa Countrycat
IV Festa Countrycat

Comentaris

Entrades populars