Dia Internacional de la Música Country

Dia Internacional de la Música Country


En Juan Daniel Rodríguez, president de la CMA-Spain, ha tingut l'amabilitat de fer-me arribar informació sobre una iniciativa que han impulsat des de fa uns anys, el dia internacional de la Música Country.

Amb molt de gust ho publico a continuació:


Un any més, l'Associació de Música Country d'Espanya, CMA-SPAIN, en col·laboració amb www.country2.com, d'Argentina, tenen el plaer de convidar-vos a celebrar el Dia Internacional de la Música Country, diumenge vinent, 17 de setembre.

Des de 2003, es celebra en aquesta data l'extraordinària difusió de la música country a tot el món, una música única i especial que ha aconseguit que milers de persones de tot el món, sense distinció de raça, religió, país o condició s'uneixin entorn d'una mateixa afició.

Durant aquests pocs anys són molts els artistes country que amb el seu suport s'han volgut sumar a aquest sentiment d'unitat entorn de la música country, des de Kris Kristofferson a Wanda Jackson, passant per Gail Davies, Billy Yates, Rick Treviño, Heather Myles, Adam Harvey o Jett Williams.

Jett, filla del mític Hank Williams es va sentir especialment honrada per aquesta celebració que coincideix amb la data de natalici del seu llegendari pare.

Aquest any, donem la nostra més càlida benvinguda a tres associacions de diferents països i continents que s'han volgut sumar a l'organització d'aquest esdeveniment: l'Associació de Música Country d'Uruguai ?AMCU-, l'Associació Francesa de Música Country ?FCMA- i l'Associació de Música Country de Grècia ? CMAG-. Per tant, la celebració del Dia Internacional de la Música Country cobra un impuls nou i apassionant al que convidem a sumar-se a associacions, webs, mitjans de comunicació, artistes i afeccionats de tot el món.

Per primera vegada, els lectors de la web de l'Associació de Música Country d'Uruguai www.amcuruguay.com ? la primera associació que es va sumar aquest any a la celebració-, han tingut l'oportunitat de triar la Cançó Country que representarà en 2006 al Dia Internacional de la Música Country.

Una elecció que ha recaigut en "Where Were You When The World Stopped Turning", de Alan Jackson. Aquesta cançó pretén ser un tema que per la seva idiosincràsia representi tot el que estimem de la música country. El 2004, els socis de CMA-SPAIN van triar "Hey Good Lookin'" de Hank Williams, i en 2005 els lectors de www.cmaspain.com van decidir que fos "I Walk The Line" de Johnny Cash. Així doncs, el 17 de setembre és la millor ocasió per a escoltar "Where Were You When The World Stopped Turning" i reviure tot el que significa estimar la música country en qualsevol lloc del planeta

En paraules de Raúl Tejeiro, President de AMCU: "Ens enorgulleix que el Dia Internacional de la Música Country hagi estat una iniciativa d'un país de parla hispana i que molts altres s'hagin plegat a la idea. Això parla a les clares de la Universalitat d'aquesta música que tant ens apassiona i que ha, sens dubte, transcendit barreres i idiomes." El nostre agraïment, de manera especial, a l'agència canadenca de publicitat i promoció PHOENIX PUBLICITY, que col?labora desinteresademente en l'enviament i publicació d'aquesta notícia sobre el Dia Internacional de la Música Country, una celebració, igualment, sense ànim de lucre.

Juan Daniel Rodríguez
President de CMA-Spain

Comentaris

Entrades populars