dimarts, de gener 17, 2006

"Walk the line" fa el tripletFont: Terra


Per avui teniu un altre missatge preparat però l'actualitat mana.

Aquesta matinada s'han entregat els Globus d'Or, els premis cinematogràfics que cada any solen ser un preludi als Òscars de Hollywood.

Enguany ens en fem ressò a Countrycat perquè la pel·lícula biogràfica de la vida de Johnny Cash (Walk the line) s'ha endut fins a 3 reconeixements. S'ha quedat al segon lloc en el ranking de films premiats, just per darrera de "Brokeback Mountain", la història d'amor entre dos cowboys.

Els premis que s'ha endut "Walk the line" han estat el de millor comèdia/musical, el de millor actor per Joaquin Phoenix i el de millor actriu per Reese Witherspoon.

Aprofito el missatge per recordar a tots els qui encara no ho sàpiguen que des del Fòrum de Countrycat ens estem coordinant per anar a veure tots plegats la pel·lícula quan l'estrenin a casa nostra. Si hi esteu interessats, properament en penjarem més informació.

Enllaços relacionats:
· Web oficial de Walk the line
· Web oficial de Brokeback Mountain
· Reportatge dels Globus d'Or a Terra
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger