Una festa per recordar


Una festa per recordarFont: Countrycat


La de dissabte a la nit va ser la festa Countrycat més tradicional de les tres edicions cel·lebrades fins al moment. Una festa marcada per la neu, el fred, l'squaredance, els brownies i el Girl's Night Out...

Però ni el mal temps, ni el fred ni la neu van poder aixafar la guitarra a tots i totes els que vam anar fins a Rubí, al Barn d'en Greg, a gaudir de la Tercera Festa Countrycat, en motiu del tercer aniversari de la nostra pàgina web.

I dic nostra amb tota la intenció del món. Malgrat sigui jo la persona que actualitza la pàgina, de cap manera ho podria fer sense els vostres mails amb tot tipus d'informació, fotografies, cròniques, balls,... i, en definitiva, amb els vostres ànims per seguir endavant amb aquest petit projecte que és Countrycat.

I és per això que vull agraïr-vos molt sincerament el vostre suport i les vostres ganes de passar-ho bé de dissabte. Crec que va ser una gran nit per a tothom.


La ja tradicional mini-marató
La festa va començar a les 23:00h, després que alguns estrenessin el menú mexicà d'El Barn.

La mini-marató va tenir balls de tota mena, des del Bàsic amb música de Johnny Cash (Rock Island Line) fins al Feet amb música de Brad Paisley (Ten feet of topsoil).

Ara bé, menció apart va ser el Girl's Night Out, que de tant oblidat que el teníem ens va acabar sortint d'1, 2, 3, 4 o 5 parets, depenent de qui el ballava... :-)) A mi personalment em va sortir de 3 parets...

I la resta de balls van ser més o menys concorreguts.


La Banda d'en Greg
Com cada any, la festa presentava una actuació en directe. I enguany els artistes van ser en Greg Ryan i el seu trio bluegrass.

Van interpretar cançons com ara el Jambalaya o Blue moon of Kentucky, entre altres.

Però deixant de banda el seu talent amb el banjo o el fiddle, en Greg ens va oferir la seva faceta de caller, fent ballar squaredance al centenar de persones que ens vam aplegar a Rubí.

Realment va ser una passada: música en directe per un cantó i promenades, do-si-do i tot un reguitzell de passos d'squaredance que, vistos des del pis de dalt d'El Barn, eren realment una estampa de principis del segle XX d'Estats Units.


Uns brownies excel·lents
Un cop acabat el concert, la banda va entonar el Happy Birthday per donar pas al pas al pastís d'aniversari.

Per com ja havíem anunciat, no va ser un pastís qualsevol. Seguint la recepta familiar, en Greg ens va preparar un brownie com feia temps que no tastava.

No sé vosaltres, però jo el vaig trobar boníssim, tot i no ser gaire amant dels dolços. Però vaig trobar que no embafava gens i fins i tot vaig repetir.


Sorteig
I mentre endrapàvem els brownies va arribar el moment de sortejar una pila de regals.

Per una banda, el Barn va oferir uns quants auriculars per escoltar música i per l'altre Countrycat va regalar els tradicionals CD's de cada any, una gorra de Countrycat i un parell de tasses de la botiga Countrycat.

Però el plat fort del Sorteig va ser el barret que La Boutique del Country de Granollers va tenir l'amabilitat d'oferir a la Festa Countrycat.

L'afortunada va ser la Ben, i des d'aquí la més sincera enhorabona.


I ball fins a altes hores
La festa no va acabar aquí. Un cop acabat el sorteig, DJ-Neus ens va regalar més de dues hores de ball continuat. D'on treieu tanta energia??? Jo a les dues ja no m'aguantava dret i gairebé tothom tenia unes ganes de marxa considerables.

Total que, ball rera ball, fins les 4 de la matinada es va allargar la festa.


Agraïments
Com ja he dit abans, són molts els agraïments que cal fer.

En primer lloc a tots els que vau poder venir, tenint en compte les inclemències del temps i la coincidència d'altres esdeveniments. Sort que almenys no jugava el Barça! ;-)

I també a tots/es els que tot i no poder venir, feu que Countrycat creixi cada dia més.

Després, també cal donar les gràcies a en Greg i la Judith per la seva col·laboració cedint el local per una nit i ajudant a que la diversió s'allargués durant tota la nit. I a la Neus per fer-nos de DJ!

I finalment, als responsables de La Boutique del Country de Granollers, per cedir-nos un dels seus productes pel sorteig.

A tothom, moltes gràcies i fins la propera! Que pot ser aquest mateix diumenge, quan farem la sortida per anar a veure plegats la pel·lícula "Walk the line".

(NOTA: les fotografies que vaig fer durant la nit les penjaré tant aviat com pugui. Si voleu, en podeu enviar tantes com volgueu a la direcció countrycat@gmail.com)

Comentaris

Entrades populars