Sortida "Walk the line"


Walk the lineFont: http://www.ksymena.pl


El proper 3 de febrer s'estrenarà al cinemes del nostre país la pel·lícula "Walk the line", que en versió castellana es dirà "En la cuerda floja". No tinc esperances de poder-vos dir com es dirà en versió catalana, perquè segur que no n'hi haurà.

Bé, dit això, la intenció d'aquest missatge és servir d'anunci de la "sortida" per anar-la a veure en grup, que hem estat comentant des de fa setmanes al Fòrum Countrycat.

Durant aquestes setmanes s'ha decidit (per majoria) el següent:
· El dia que va millor a més gent no és el mateix dia de l'estrena (divendres a la nit) sinó el diumenge següent. O sigui que el dia de la sortida serà el diumenge 5 de febrer.
· En tractar-se de diumenge, la sessió que millor va a tothom és la de mitja tarda (pels volts de les sis o les set).
· La versió de la pel·lícula més "votada" ha estat la doblada (en castellà, ja que no podrem escollir més idiomes de doblatge...)

A partir d'aquí, queda pendent de decidir el cinema, ja que encara no he pogut esbrinar en quines sales s'estrenarà. De totes maneres, amb els premis que ha obtingut als Globus d'Or i la publicitat que se n'està fent imagino que la majoria de cinemes la oferiran.

Per comprar l'entrada ho haurem de fer com si anéssim cadascú pel seu compte. Des de Countrycat direm el cinema i la sessió i cadascú s'haurà d'espavilar per aconseguir entrada. No és òptim, però és la única manera que s'ha trobat.

De totes maneres, si coneixeu alguna sala que permeti comprar entrada com a grup i voleu encarregar-vos de fer una llista amb qui s'hi vulgui apuntar i comprar les entrades de cop perfecte! Només cal que ho diueu enviant un missatge al mail countrycat@terra.es o deixant un missatge al Fòrum Countrycat. Però jo, lamentablement, no tinc el temps necessari per dedicar-m'hi.

Així que si us ve de gust retre aquest petit homenatge al mestre Johnny Cash i us va bé el dia, sereu benvinguts! I si no us va bé el dia o voleu anar-hi sols, cap problema! La sortida només té la intenció de fer una mica de comunió entre tots els que compartim la mateixa afició.

Quedem que així que poguem esbrinar les sales que oferiran la pel·lícula decidirem entre tots on anem, ok?

Comentaris

Entrades populars