Paris Country Festival 2006


Paris Country Festival 2006Font: http://www.pariscountryfestival.com/


Gràcies un cop més a en Harley, m'he assabentat que un gran festival Country tindrà lloc a Paris el juny vinent. S'anomena Paris Country Festival.

Concretament entre els dies 23 i 25 de juny desfilaran per la ciutat de la llum cantants com ara David Ball, Buddy Jewell i BR5-49.

També tindrà lloc l'European Rodeo Championship, exhibicions de monta western i classes de linedance a càrrec d'Ed Lawton i Kate Sala.

I no només s'hi podrà escoltar música, veure rodeos o ballar. El festival està concebut com un espectacle 100% USA, amb actuacions de grups de cheerleaders, misses gospel, bandes de carrer al més pur estil "parade" del 4 de Juliol, indis americans, cotxes típics dels Estats Units, Harleys (com no!), camions d'aquells tant genuïns i vehicles militars (no hi podien faltar, tampoc...).

També serà el festival on s'entregaran els premis Country Music Bravo, que reconeixen el millor artista, festival, locutor de ràdio, mitjà de comunicació, local, personalitat i promotor de l'any, a Estats Units, Europa, França i Canadà. Jo personalment no n'havia sentit mai a parlar d'aquests premis.

Les entrades van dels 35 als 60 euros, i es poden comprar des de la mateixa web del Festival.

Per tenir tota la informació, només cal que entreu a la web del Paris Country Festival (i entengueu una mica el francès, perquè no està pas traduïda).

Comentaris

Entrades populars