Convocatòria d'exàmens a la NTA


Convocatòria d'exàmens a la NTAFont: http://www.slcwd.com


En Martí Prades m'ha fet arribar les bases oficials de la convocàtoria de proves per treure's el títol d'Instructor per la NTA (National Teachers Association - USA).

Els exàmens seran el cap de setmana del 4 i 5 de febrer a Castelldefels. El proper diumenge 29 es farà classe de repàs a Badalona a partir de les 10:00h.

Em podria extendre més, però serà millor que consulteu directament a la font original d'informació; Teniu tota la informació necessària a la pàgina web de l'entitat organitzadora dels exàmens a l'estat, la SLCWD (Spanish Line & Country Western Dance): http://www.slcwd.com/

M'agradaria aprofitar per comentar que la SL&CWD (Spanish Line & Country Western Dance) és una secció de la AEBDC (Asociación Española de Baile Deportivo y de Competición), creada el Setembre de 2004.

La AEBDC és alhora membre de la IDSF (International DanceSport Federation) i representa a Espanya a la I.D.O. (International Dance Organization).

Segons publica la seva pàgina web: "Esta sección pretende ayudar a expandir y fomentar el Baile Country en España, en todas sus modalidades y estilos. Tanto el Linedance como el baile en Pareja, tanto el estilo más Pure Country como el Internacional más explosivo. Ya sea Baile Social o de Competición, sin exclusión ni preponderancia. El mismo empuje y esfuerzo.. "PARA TODO y PARA TODOS" por igual."

A més a més de recollir informació sobre les activitats de l'associació, la pàgina web també ofereix uns quants fulls de balls oficials i en format PDF.

A tots els que com jo no coneixíeu l'associació crec que us pot ser d'interès donar-li un cop d'ull.

Comentaris

Entrades populars