Any Dens 2005: resum de l'any


Any Dens 2005: resum de l'any
Font: Botiga Countrycat


Ja està disponible a la Botiga de Countrycat el llibre "L'Any Dens 2005", el resum del què ha donat de si el 2005 pel que fa al Country i el line dance a Catalunya.

Des de la sentida desaparició de Chris Ledoux fins al Mr. Banjo, passant pels concerts i activitats que han tingut lloc al nostre país durant l'any. També hi ha el recull de les entrevistes a professors que s'han anat publicant fins al moment a Countrycat.

En definitiva, un any més "L'Any Dens" s'erigeix com la única publicació a nivell català que parla d'una manera tant àmplia de la realitat del country i el linedance a Catalunya, en base als articles que s'han anat publicant gairebé a diari a Countrycat.

La mida és de mig Din A-4 i l'enquadernació és en espiral lateral. Té 200 pàgines i el preu és de 20 euros. A 1 cèntim d'euro la pàgina! (Nota: no val demanar només 100 pàgines perquè surti més barat... jejeje...)

Per demanar-lo només cal que envieu un e-mail a countrycat@terra.es amb les vostres dades i amb l'adreça si voleu que se us envïi per correu contrarreembors.

Una opció per estalviar-vos aquest cost d'enviament és que vingueu a la 3ª Festa Countrycat i entregar-vos la vostra comanda en persona. Però hauríeu de fer la reserva amb temps per poder preparar la comanda.

Entrar a la Botiga de Countrycat

Comentaris

Entrades populars