dimecres, de desembre 14, 2005

"Walk the line" als Globus d'Or


Font: http://www.twitchfilm.net

Ahir es van donar a conèixer els nominats a la propera edició dels Globus d'Or, amb dues pel·lícules de temàtica country entre les nominades.

Per una banda, la que surt a tots els diaris com a destacada amb 6 nominacions, la història de dos cowboys homosexuals, dirigida per Ang Lee i titulada "Brokeback Mountain".

I de l'altra, el "biopic" sobre la vida de Johnny Cash i que ja hem comentat diverses vegades a Countrycat, titulada "Walk the line".
Una de cowboys
Una història ben especial la que presenta Ang Lee. I és que la masculanitat i testosterona sempre han marcat les històries de cowboys, que sempre han estat caricaturats com a homes durs i mascles molt mascles.

Doncs lluny d'això, la història de "Brokeback Mountain" és la de dos cowboys homosexuals, que promet ser interessant.


Walk the line, entre les candidates a millor musical
La pel·lícula biogràfica sobre Johnny Cash és ferma candidata a obtenir el premi al millor musical, competint amb films com "The Producers" o "The squid and the whale".

A més a més, Reese Witherspoon i Joaquin Phoenix són candidats a la millor actriu i actor respectivament, amb els seus papers de June i Johnny Cash a la mateixa pel·lícula.

Caldrà seguir qui s'endú el premi, ja que solen ser un bon indicador del què passarà als Òscars.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger