dimecres, de desembre 21, 2005

Richie Brown


Richie Brown
Font: Country Music News


Arran de trobar publicat a internet el vídeo de Garth Brooks de la cançó dedicada a Chris Ledoux (Good ride cowboy) he descobert la web d'un cantant que no coneixia fins avui.

Es tracta de Richie Brown. Nascut a Texas, es declara seguidor de la música de Garth Brooks, George Strait, Keith Whitley, Bryan White o Merle Haggard.

La seva fita més important fins el moment ha estat co-escriure el tema "Sometimes the Best Cowboys (Ain?t Cowboys At All)" juntament amb Garth Brooks i Jerrod Niemann.

A partir d'aquí ha escrit cançons amb gent com el mateix Niemann, Paul Overstreet o Justin Lantz.

Segons he vist té 2 àlbums publicats fins el moment: West Texas Sand (2002) i Gulf Of Mexico (2005). En podeu escoltar fragments llargs de totes les cançons des de la seva pàgina web: http://www.richiebrown.net
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger