La Boutique del Country


La Boutique del Country
Font: La Boutique del Country


Des d'avui s'incorpora un patrocinador a Countrycat. Es tracta de recentment inaugurada "La Boutique del Country" de Granollers. Trobareu el seu banner tant a la portada de Countrycat com a la pàgina de balls.

Aquesta nova botiga ha apostat fort per la qualitat dels seus productes, distribuïnt les principals marques i creant un nou espai dedicat a la moda country a Granollers. Un ambient espaiós amb una varietat enorme de productes relacionats amb el món del Country i el linedance. El fet d'anomenar-se "Boutique" vol reflectir el propòsit dels seus propietaris de situar la venda de productes western al mateix nivell que qualsevol altre estil de moda.

És la segona botiga que ha obert el seu propietari, després d'inaugurar fa un any la botiga "Ruta 66 motorcycles" a Mataró, especialitzada en moda i accessoris per a motoristes.

La Boutique del Country va enfocada únicament al col·lectiu d'aficionats al Country i al linedance, amb productes de tots els tipus: botes de competició (hauríeu de veure com són de flexibles, jo no m'ho hagués imaginat mai!), camises, accessoris,...

La trobareu a a la Plaça Porxada nº22-23 (Boulevard Tenda 5) de Granollers (Veure Mapa). El seu telèfon és el 93 879 48 18. I aquest diumenge obre.

A més a més també podeu comprar els seus productes per internet les 24 hores des de la seva botiga on-line: http://www.ruta66motorcycles.com

Res més, únicament agraïr als responsables de La Boutique del Country que hagin apostat per invertir en un negoci com aquest i que hagin trobat en Countrycat una manera de donar-se a conèixer.

Comentaris

Entrades populars