Botiga Countrycat: samarretes i molt més!


Botiga Countrycat
Font: Countrycat Botiga


Després d'unes setmanes a mig gas, avui s'obre la nova pàgina de la Botiga de Countrycat.

Hi trobareu tots els productes relacionats amb Countrycat que us pogueu imaginar. Els describim a continuació.

SAMARRETES
Fins a 6 dissenys que s'aniran ampliant paulatinament.

De moment teniu disponibles el ja clàssic de Countrycat i com a novetats destacades teniu unes noves samarretes amb les descripcions gràfiques dels passos de ball més comuns: grapevine, piggeon toed movement, jazz-box i swivel. Quin és el vostre pas preferit?

Un altra novetat és que hi ha disponibles samarretes de tots els colors i talles, amb diferents models per home i dona. La negra amb el dibuix blanc és de moment la més sol·licitada.


TASSES
Una altra novetat! I és que què millor que prendre's el cafè de cada matí amb una tassa de Countrycat? :-)

De moment teniu 3 dissenys disponibles però també s'aniran ampliant.

Ah! Poden anar al rentaplats i microones sense problema.


LLIBRES
Sí, ho heu sentit bé. Des de Countrycat anem de la pantalla al paper!

L'any passat ja vam elaborar un petit llibre que recollia els missatges més destacats de Countrycat durant el 2004. Duia per nom "L'any Dens 2004" i en vam regalar 3 a la Festa de Countrycat.

Avui ja podeu adquirir-lo juntament amb l'Agenda Country del 2006! Una agenda tipus "escolar" on cada dia té un apunt relacionat amb el country: aniversaris de cantants, webs de cantants, efemèrides tant d'aquí com de fora,... Una bona eina per saber una mica més de country cada dia!

I properament publicarem també "L'any Dens 2005", el resum dels articles apareguts el 2005 a Countrycat: cròniques d'actes, les entrevistes a professors i molts continguts més.


PREUS I COMANDES
Els preus els podeu consultar a cada una de les pàgines dels productes.

Si voleu comprar algun dels productes de Countrycat podeu fer-ho enviant un e-mail a la direcció de sempre: countrycat@terra.es. O si coincidim algun dia evidentment també podeu fer la comanda "presencialment".

De moment els productes de Countrycat només es poden adquirir a través d'internet.


VOLEU DISTRIBUIR ELS PRODUCTES COUNTRYCAT?
Si teniu algun comerç o sou un grup i voleu distribuir algun dels productes de Countrycat podeu enviar un e-mail a countrycat@terra.es


EL PERQUÈ DE TOT PLEGAT
Com deia aquell: "No me he metido en esto para forrarme"... :-)

Ho dic perquè el què hi ha al darrera de la venda d'aquests productes no és més que la voluntat de compensar una mica les despeses que genera Countrycat: cost del domini, hores de feina... bé, aquestes ja us dic ara que no les compensaré ni venent una pila de samarretes! ;-)

Comentaris

Entrades populars