dimarts, de novembre 29, 2005

Nou recopilatori de Garth Brooks


Nou recopilatori de Garth BrooksFont: http://www.walmart.com/


Fa uns dies en JD ens comunicava al Fòrum Countrycat les novetats que regularment publica a la molt recomabable web de la CMA-Spain.

Entre totes aquestes novetats, em vaig assabentar de la publicació d'un nou recopilatori d'en Garth Brooks, amb un munt de material i 11 temes inèdits.

Es tracta d'una caixa amb 3 CD's ja publicats (Sevens, Scarecrow i Double Live), un DVD (All Access) amb grabacions inèdites de darrera l'escenari i un nou CD (The Lost Sessions) amb 11 noves cançons i un llibret de 68 pàgines.

Entre aquestes cançons n'hi ha una "Good Ride Cowboy" dedicada al seu amic desaparegut durant el 2005, Chris Ledoux.

I tot aquest material té el preu de 25 dòlars. No està gens malament si tenim en compte que són 4 CD's i 1 DVD.

Aquesta caixa recopilatòria només es pot comprar ara per ara a la cadena de magatzems Wal Mart d'Estats Units. La mala notícia és que qui no hi vagi físicament o tingui algun contacte es quedarà amb les ganes de tenir-lo. Wal Mart no està present al nostre país i no venen productes per internet fora de les fronteres nord-americanes.

En fi, per saber més coses podeu visitar aquesta pàgina de Wal Mart.

Si algú sap alguna manera d'aconseguir-lo ja ens ho farà saber al Fòrum Countrycat.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger