dimarts, de novembre 15, 2005

Mark Chesnutt i Zona Jones a Craponne!!!

Mark Chesnutt i Zona Jones a Craponne!!!

Fa ja unes setmanes la Lola ho avançava al Fòrum Countrycat i avui m'agradaria reflectir-ho aquí per si algú encara no ho sap.

El proper Festival de Craponne (França) comptarà amb la presència ni més ni menys que de Mark Chesnutt i Zona Jones, entre molts altres grans cantants i grups. També sobresurten noms com el de Cory Morrow i John Arthur Martinez.

A mi personalment els dos primers són els que més m'atrauen. Mark Chesnutt per la seva trajectòria brillant i com a estrella mediàtica que és, i en Zona Jones pel gran, enorme, i únic CD que de moment li conec, Harley's and Horses (Llegiu-ne un missatge publicat a Countrycat).

Un any més el Festival de Craponne aposta fort. I a més, per si fos poc, ofereix el català com a idioma de navegació de la seva pàgina gràcies un any més a en Lluís Sala (La Diligència). Tot un detall cap als aficionats catalans que cada any hi pugen.

No hi ha dubte que aquest any més que mai caldrà anar-hi!!! Craponne està situat a uns 650 km de Barcelona i segons la web Viamichelin es triga unes 6 hores a arribar-hi en cotxe.

El cartell és el següent:

Divendres 28 Juliol Des de les 8:00 pm a les 2:30 am
PHENIX COUNTRY BAND (F)
THE TEXAS SWING KINGS (USA)
FORTY5 SOUTH(USA)
THE GREENCARDS (USA)
CORRY MORROW (USA)

Dissabte 29 JuliolDes de les 7:00 pm a les 2:30 am
THE MARIOTTI BROTHERS (F)
JAMES 'SLIM' HAND (USA)
ZONA JONES (USA)
MARK CHESNUTT (USA)
MOOT DAVIS & COOL DEAL W/ PETE ANDERSON (USA)

Diumenge 30 JuliolDes de les 3:00 pm a les 10:30 pm
NUGGET (AUT/TCH)
RACHAEL WARWICK (UK)
JOHN ARTHUR MARTINEZ (USA)
JON RANDALL (USA)
THE TROUBADILLOS (USA)

Entrades:
Divendres: 32 euros
Dissabte: 32 euros
Diumenge: 32 euros
Abonament 3 dies (adquirit abans de l'1 de Juliol): 50 euros
Abonament 3 dies (adquirit després de l'1 de Juliol): 56 euros
Entrada gratuïta per als menors de 10 anys. No es permet l'entrada a gossos

Teniu aquesta i molta més informació a la pàgina web del Festival de Craponne. I els qui tingueu algun dubte, potser algú dels molts lectors/es de Countrycat que hi ha assistit en alguna edició anterior us podrà ajudar a través del Fòrum Countrycat.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger