dimecres, de novembre 30, 2005

El Kansas estrena web


El Kansas estrena webFont: http://personales.ya.com/kansas/


Fa uns dies que el Kansas de Mollet ja disposa de pàgina web per a informar sobre el local.

La seva direcció és http://personales.ya.com/kansas/. Teniu l'enllaç permanent al menú esquerra de Countrycat, juntament amb la resta de webs de locals catalans.

La web la duu en Lluís, i ha incorporat apartats sobre el local, els horaris de les classes, esdeveniments que s'hi celebren, fotografies i enllaços.

Com a "webmaster" he de dir que dur una web no és simple. Més que complicat (que de vegades també) el que requereix és temps. I com tots sabem, cada dia és un recurs més escàs... Amb la qual cosa s'ha de valorar l'esforç d'en Lluís i de la resta de "webmasters" que mantenen les moltes webs dedicades al country a Catalunya. Des d'aquí molts ànims i l'enhorabona!!
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger