Calendari on-line de Countrycat


Calendari on-line de CountrycatFont: Countrycat


Finalment he trobat la manera de respondre a una de les vostres propostes de millora més freqüent (i que us agraeixo de debó): crear un calendari d'esdeveniments que anés més enllà dels que es publiquen divendres pel cap de setmana següent. Un calendari que es pogués consultar cada dia de la setmana i que no es centrés només en el cap de setmana més proper.

Doncs aquí el teniu.

Gràcies al servei que ofereix gratuïtament Yahoo he creat un calendari on qui vulgui podrà consultar l'agenda dels esdeveniments a molts dies vista.

Per ara no he estat capaç de trobar un sistema d'autopublicació d'esdeveniments, amb la qual cosa m'haureu de seguir enviant e-mails o publicant-ho al Fòrum Countrycat. Jo em comprometo a anar-ho revisant sovint i així que vegi un nou esdeveniment afegir-lo jo mateix al calendari.

Ara mateix hi ha pocs actes afegits. Són tots els que he tingut constància per e-mail, pel Fòrum o per les webs dels diferents locals. Si en trobeu a faltar, només cal que m'ho recordeu per qualsevol dels canals habituals.

Doncs au, tothom a fer una visita al calendari a la següent direcció: http://calendar.yahoo.com/countrycat_agenda

Per cert, fixeu-vos que, a la banda esquerra de la pàgina principal de Countrycat, he afegit un enllaç permanent a aquesta agenda, perquè no calgui que recordeu aquesta adreça tant llarga.

Aquest nou servei permet a Countrycat esdevenir una mica més el què pretenia ser quan va nèixer fa gairebé 3 anys: una bona eina per saber què s'està coent dins el món del country i el linedance català.

Moltes (moltíssimes) gràcies a tots/es per la vostra col·laboració enviant fulls de balls, fotografies, cròniques, lletres de cançons, idees, crítiques constructives, participant al Fòrum Countrycat, demanant samarretes, comunicant esdeveniments... en definitiva, per participar tant activament en aquest projecte virtual que és Countrycat.

Comentaris

Entrades populars