dijous, d’octubre 20, 2005

Tancament temporal de Rodeo Country


Rodeo Country
Font: Countrycat FotografiesEls participants habituals del Fòrum Countrycat ja se n'hauran adonat però per tots aquells que encara no ho publiquem ara en portada.

Us faig públic el comunicat que la direcció del Rodeo Country de Cerdanyola em va transmeter ahir a través del correu countrycat@terra.es

"Rodeo Country comunica que degut a les pluges tant intenses que han caigut aquests darrers dies, s'han detectat una sèrie de desperfectes al local que seran reparats tant aviat com sigui possible.

Per aquest motiu el local romandrà tancat durant uns dies fins que s'hagin acondicionat totalment. Esperem obrir ben aviat."

Des de Countrycat desitgem que la situació torni a la normalitat ben aviat i que el Rodeo pugui tornar a obrir les seves portes en breu.

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger