Real Country Music

Real Country Music
Font: Real Country Music


Darrerament comença a sentir-se més sovint a casa nostra el terme "blog" o "weblog". Hi ha diverses pàgines que n'agrupen i els classifiquen (Bitacoles, Catapings, Vilaweb) i se n'han creat de moltes temàtiques. Fins i tot hi ha polítics que tenen els seus.

Que jo sàpiga, Countrycat té l'honor de ser un dels primers que es van crear a Catalunya i el primer de temàtica Country (fa gairebé tres anys ja... com passa el temps...). Afortunadament ja no està sol, i darrerament se n'han creat d'altres com el de Green Chillis o els de l'Emili Muntaner. I de ben segur que n'aniran sortint de nous. I és bo que així sigui, senyal que el country i el linedance estan vius.

Però avui no parlarem dels blogs country fets per gent d'aquí sinó dels fets pels propis nord-americans.

I entre aquests, n'he trobat un de molt interessant: Real Country Music.org

No he sabut trobar per enlloc qui hi ha al darrera, ni el temps que fa que existeix. Però el nom del blog és prou explícit: Real Country Music.

Entre els seus continguts hi ha entrevistes a cantants, crítiques de CD's, webs relacionats i enllaços a les pàgines oficials dels diferents cantants.

Destaquen entrevistes a Billy Yates, Claude Gray, Dale Watson, George Jones, John Ely, Joni Harms, Roger Wallace, Shane Worley, Shawn Camp o Zona Jones. Ja veieu que molts d'ells han passat per casa nostra. I és que potser no han vingut de gira cantants mediàtics (llevat d'en Garth), però si prenem com a referència la qualitat i puresa del country podem dir que ens han visitat els millors!

En fi, que si teniu una estoneta passejeu-vos-hi que val la pena.

La direcció és: http://www.realcountrymusic.org

M'ha recordat força a la sempre recomenable web de la CMA-Spain. De fet, fins i tot coincideixen algunes entrevistes. Però aquesta altra ja la comentarem un altre dia, que es mereix un missatge apart!

Comentaris

Entrades populars