Just Married

Just Married

Countrycat tanca edició d'avui fins el proper 14 de novembre perquè un servidor i la Glòria es casen demà. No he tingut temps de fer la recopilació d'actes previstos per tots aquests dies, però us emplaço a tots a publicar-los vosaltres mateixos/es al Fòrum Countrycat.

Durant aquests dies podeu anar repassant missatges ja publicats, aprendre balls amb els fulls de Countrycat Linedance, tornar a veure fotos de les trobades country catalanes a Countrycat Fotografies, saber què diuen les lletres de les cançons a Countrycat Lletres o participar al Fòrum Countrycat això sí, tenint present que no podrà estar moderat durant aquests dies. No cal ser endeví per preveure que hi haurà missatges publicitaris no relacionats i demostracions evidents de problemes psicològics en forma de "post"...

A tots vosaltres, gràcies per totes les vostres felicitacions durant aquests darrers dies i ens veiem a la tornada!

PD.- A tots aquells/es que m'heu encarregat les noves samarretes de la recent inaugurada Botiga virtual de Countrycat sapigueu que fins a la tornada no podré enviar-vos-les. Disculpeu les molèsties i gràcies per les vostres comandes!

Keep it country!

Comentaris

Entrades populars