H2OMBRE

Cartell H2OMBRE
Font: Cines Verdi


Els més veterans/es recordareu que el maig del 2004 vam publicar un missatge amb un anunci urgent: Es necessiten uns peus ja!

El missatge en qüestió reflectia la crida d'una petita productora per aconseguir trobar algú que pogués doblar els peus d'un actor en un moment determinat d'un curtmetratge.

I per què doblar només els peus d'un actor? I per què anunciar això a Countrycat? Doncs el motiu és ben lògic: un personatge del curt en qüestió, en una determinada escena, havia de ballar una coreografia ràpida, complicada, per demostrar la seva vàlua com a dansaire de country. I el problema era que l'actor que feia aquest paper no en sabia.

Després de la crida llançada des de Countrycat, l'aspirant escollit va ser en Jordi (Vander) dels Pagadanjo.

Segons m'explicava setmanes més tard, el rodatge va ser força curiós, i el de l'escena en qüestió va anar molt bé. En Vander va inventar-se uns quants passos de ball, barreja de Feet i Pagadanjo. Ara mateix, però, no en recordo la cançó escollida. Però pels dos balls que he mencionat, us podeu imaginar que la combinació resultant deuria quedar força espectacular.

Doncs bé, finalment, després d'una bona temporada de producció i post-producció, el curtmetratge d'uns 15 minuts ha estat estrenat als Cines Verdi.

Duu per títol H2OMBRE, i en teniu tota la informació a aquesta pàgina.

Si el voleu anar a veure, és a la Sala 5 dels Cines Verdi, i es projecta a les 22:10h.

Comentaris

Entrades populars