dimarts, d’octubre 04, 2005

Clint Black: Drinkin' Songs & Other Logic

Clint Black: Drinkin' Songs & Other Logic
Font: Artistdirect.com


Avui 4 d'octubre surt a la venda el darrer treball de Clint Black, titulat Drinkin' Songs & Other Logic.

Després d'escoltar-lo us he de confessar que m'ha agradat força. Té algunes cançons d'aquelles que les sents i dius: "És això noi. L'has clavat!". I té mèrit després de tants àlbums. Segons el meu punt de vista, les millors cançons de l'àlbum són Drinkin' Songs & Other Logic, Heartaches, A big one, I Don't Wanna Tell You i Longnecks & Rednecks.

El llistat de les 12 cançons és el següent:
01 Drinkin' Songs & Other Logic
02 Heartaches
03 Code of the West
04 Rainbow in the Rain
05 Undercover Cowboy
06 Go It Alone
07 Too Much Rock
08 A Big One
09 I Don't Wanna Tell You
10 Back Home in Heaven
11 Thinkin' of You
12 Longnecks & Rednecks

Jutgeu vosaltres mateixos escoltant gratuïtament totes les seves cançons (només pe uns dies) des de la pàgina de la Country Music Television.

I malgrat que em vaig quedar sol la setmana passada intentant crear conversa amb el darrer àlbum de la Gretchen Wilson (que després ningú es queixi que només es parla de linedance!), no perdo l'esperança. Qui vulgui pot dir què li ha semblat el CD d'en Clint Black al Fòrum Countrycat.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger