Radios Country a Internet

Radios Country a Internet


L'onze de febrer del 2002 vam publicar a Countrycat un missatge que pretenia recopilar emisores on es podia escoltar música country a Internet.

Ja que les emisores d'aquí ens l'ofereixen amb comptagotes (i encara gràcies als qui tenen l'humor de presentar programes de country a les ràdios d'aquí!), Internet és una molt bona eina per superar fronteres.

Però clar, des d'aleshores ha plogut molt (sobretot ahir...), i segur que n'han sortit de noves.

Per això la Marta (Purroy) em va suggerir molt encertadament que refés el missatge amb la disponibilitat actual de ràdios country a Internet.

Doncs que així sigui! A continuació teniu un recull de links on podeu escoltar bona música country, inclosa una emisora made in Countrycat!

(Nota: molts d'aquests enllaços els proposava en Duncan fa unes setmanes al Fòrum Countrycat. També la Sonia i en Pedro me n'han fet arribar a countrycat@terra.es)


EMISORES COUNTRY A INTERNET

· Launch Radio de Yahoo - Radio Countrycat!
Yahoo ofereix des de fa temps un servei de Ràdio a la carta que permet a cada usuari registrat anar configurant la seva pròpia emisora a partir de les valoracions que aquest dóna a cada cançó, cantant o àlbum.

Doncs bé, ja fa més d'un any que he anat creant la meva pròpia emisora country, amb més de 500 cantants, 1000 àlbums i gairebé 5000 cançons puntuades. Els qui em coneixeu ja sabeu més o menys quin tipus de gent m'agrada.

Perquè us en feu una idea, les valoracions van de 0 a 5. Una valoració de 0 vol dir que mai més torni a sonar. Una de 5 vol dir que soni tants cops com sigui possible.

A la meva emisora hi ha valorats com a 5 (o sigui que sonin sovint) George Strait, Alan Jackson, Brad Paisley, Johnny Cash, George Jones, Randy Travis, Hank Williams, Heather Myles, Mark Chesnutt, David Ball, Wanda Jackson, Daryle Singletary, Dwight Yoakam, Dallas Wayne, Tracy Byrd, Blake Stamper, Dixie Chicks, Garth Brooks,...

I per escoltar-la només heu d'entrar a la següent pàgina: http://launch.yahoo.com/lc/?rt=0&rp1=0&rp2=1311171207

Per cert, algú de vosaltres també té la seva emisora configurada? Estaria de conya que les compartíssim i fessim una secció d'emisores de Countrycat, no? Ja sabeu que me la podeu fer saber amb un missatge al Fòrum Countrycat o un mail a countrycat@terra.es. Digueu quant heu puntuat i quins cantants teniu amb puntuació màxima, perquè la gent es pugui fer una idea de com anirà l'emisora.


· Launch Radio de Yahoo - Radio Raycountry!
En Raycountry, coreògraf i un dels pioners del country català a Internet, també té creada la seva emisora a Yahoo.

També us la recomano molt, i la podeu visitar a la següent adreça: http://launch.yahoo.com/launchcast/station.asp?u=1148152100


· Altres emisores
- Roughstock.com: http://www.roughstock.com/
- The Bull Rocks.com: http://thebullrocks.com/
- Ram Radio.net: http://www.ramradio.net/
- Radio de Fort Worth (Texas): http://www.995thewolf.com/listen.html
- CMT Radio: http://www.cmt.com/music/radio/
- Total Country: http://www.totalcountry.net/
- Directori d'emisores country de Live 365: http://www.live365.com/cgi-bin/directory.cgi?genre=country
- Directori d'emisores country de Windows Media Player: http://windowsmedia.com/radiotuner/FindStations.asp?locale=40A&genre=CO


I ja sabeu que, com sempre, si voleu ampliar informació només cal que deixeu un missatge al Fòrum Countrycat o envieu un mail a countrycat@terra.es

Comentaris

Entrades populars