divendres, de juliol 22, 2005

Gran inici del Mr Banjo al Nashville


Michael Ballew al Nashville Country Club
Font: CountrycatMolt gran.

Un tros de concert el què vam poder assistir ahir a la nit al Nashville Country Club de Terrassa.

Sobre l'escenari, i presentat pel mestre Manolo Fernández, en Michael Ballew i la Damn Good Texas Band, tocant temes sobretot de l'àlbum Rodeo Cool, tot i que també ens va oferir cançons del seu darrer treball, No Pain.

Van sonar, entre altres, The whiskey's fine, Rodeo Cool, Glenda Pearl, Nothing On Me But You, All Alone In San Antone, Darkside of the Dance Floor, Tears All Over Town, Damned Ol' Beer o Cowboy and The Preacher, durant les més de dues hores de concert.

La sorpresa de la nit la va donar el grup d'en Wayne Law, que oficialment actuava avui al Mr. Banjo. Doncs ahir a la nit va pujar a l'escenari també per interpretar tres temes amb la seva banda.

En fi, que tot plegat va ser una gran festa que va acabar "quan les vaques tornaven a casa seva..."

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger