dimarts, de juliol 05, 2005

Dierks Bentley - Modern day drifter


Dierks Bentley - Modern day drifter
Font: AmazonEl passat 10 de maig va veure la llum el segon àlbum de Dierks Bentley titulat Modern Day Drifter.

És un cantant que com aquell qui diu acaba de sortir de l'ou pel que fa a la popularitat de masses.

El seu primer àlbum, titulat Dierks Bentley no estava malament, sobretot si ho comparem amb altres "nous talents" de Nashville. Incloïa temes com Bartenders, etc. que valien força la pena.

Els qui no conegueu en Dierks Bentley, podeu prendre com a referència les cançons dels balls Too late (amb la cançó What was I thinking) o The Barman (amb la cançó Bartenders, etc.)

El primer single, "Lot of leavin' left to do" va arribar fins el 2n lloc de la Roushgtock Country Countdown. Un tema mogudet que està prou bé.

Bé, la llista amb els 11 nous temes és la següent:
01 Lot of Leavin' Left to Do
02 Come a Little Closer
03 Cab of My Truck
04 Settle for a Slowdown
05 Domestic, Light and Cold
06 Good Things Happen
07 Down on Easy Street
08 So So Long
09 Modern Day Drifter
10 Good Man Like Me
11 Gonna Get There Someday

De tots, destacaria "Cab of My Truck", "Domestic, Light and Cold" (la millor de totes!), "So so long", "Good man like me" (amb tocs bluegrass) i la balada "Gonna get there someday".

Per uns dies el podeu escoltar gratuïtament i sencer gràcies a la web de la CMT. Per escoltar-lo, entreu a aquesta pàgina i feu click als altaveus que hi ha al costat de cada cançó.

L'àlbum el podeu comprar des de la web d'Amazon.

Us agrada Dierks Bentley? En voleu preguntar coses a gent que el conegui millor? Segur que al Fòrum Countrycat algú us podrà ajudar!

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger