Crònica concert Musselwhite Family's Bluegrass Band


Musselwhite Family's Bluegrass Band
Font: Web oficial



La Diana em va fer arribar fa molts dies al mail countrycat@terra.es la crònica d'un dels concerts que la Musselwhite Family's Bluegrass Band va fer a Catalunya. Per mil i un motius la publicació de la crònica s'ha anat posposant fins avui. Bé, doncs finalment, aquí la teniu! Moltes gràcies Diana un cop més per la teva col·laboració!

Concert de la Musselwhite Family's Bluegrass Band a Taradell
El diumenge, en Jordi i jo vàrem anar al concert que hi havia a Taradell, a veure la familia Musselwhite.

QUINA PASSADA!!! Vem sortir "super" contents. Quina família! Com ja saps la formen els 4 fills i la mare.

Doncs bé, van començar sortint 3 fills i la mare. El petit de la família de 8 anys (John) que portava el contrabaix va sortir després. Però quin petit!! No m'extranya que sortís després, l'instrument feia 3 com ell!!!

La mare va dir que només sortia a tocar a canvi de gelats, sinó, no tocava. I quina manera de tocar!!! Només dir que no tocaven sinó que acariciaven les cordes. Quina suavitat!

La Molly de 12 anys (banjo), no feia més que entrar i sortir de la cortina. No sabíem perquè. Fins que ens van deixar fer preguntes. Resulta que la pobre noieta entrava i sortia cada 2 o 3 cançons perquè el banjo li pesava moltíssim, i havia de descansar els braços. Hauríeu d'haver vist com tocava el banjo!

En Luke de 10 anys (mandolina), quin noi més serio! No reia per res! Fins que la mare va demanar al públic que féssim "BIG SMILE" i al final se li va escapar el riure. En Luke també, deu ni do! De la velocitat no se li veia la mà!

Els 3 grans ja fa anys que toquen els instruments, gairebé des dels 5 anys. Menys en John que no fa gaire.

Els assistents van anar preguntant coses:

- Com es que tocaven Bluegrass i no una altra cosa? Doncs bé, la Cindy (és la mare, QUINA VEU!!!) ja li venia de família. Quan era petita, a casa seva tothom tocava i cantava bluegrass, ha crescut amb el Bluegrass.

- I per què el Bluegrass i no un altre tipus? Doncs perquè per ells és una música molt maca que els surt de dins, molt HAPPY! Així ho va dir la mare!

- Com s'ho feien els nens amb l'escola si estaven de gira? Doncs perdent els dies d'escola.

- I com ho fan per assajar? Doncs quan tornen de l'escola queden tots hi ho fan.

- Han tret algun disc? No, l'únic que els van fer arribar als professors de Taradell, van ser 3 cançons grabades al menjador de casa seva.

Totes aquestes preguntes i respostes van ser possible gràcies a l'Anahïs (la fiddle dels Kansas Rebels), que va fer de traductora.

A més a més, després de que la família Musselwhite ens deleités amb les seves músiques, les seves veus, i que ens fes ballar Square i tot!!!, van pujar a l'escenari els professors de l'escola de música que havien organitzat el concert. I van sortir amb un BANJO, una MANDOLINA, un FIDDLE, una GUITARRA, i fins i tot una HARMÒNICA, i van tocar amb ells!

Cançons com, per exemple, el Cripple Creck, o la cançó amb la que ballem un ball d'Square Dance (el Virginia Reel).

Sens dubte, una CURIOSA FAMÍLIA, una GRAN FAMÍLIA. Ja ho van mencionar al forum, com la família Trap? DONCS MOLT IDÈNTICS!!! En una paraula, IMPRESSIONANT!


M'agradaria agraïr a la Diana la seva informació, i recordar-vos a tots que sempre que volgueu donar a conèixer als lectors de Countrycat una crònica d'algun acte o qualsevol esdeveniment relacionat amb la música country o el linedance, només cal que envieu un e-mail a countrycat@terra.es.

Comentaris

Entrades populars