Agenda pel cap de setmana

Divendres 3
· Especial 1r de mes al Kansas de Mollet

Com ens anunciava ahir la Paqui aquest divendres hi haurà una classe especial al Kansas de Mollet.

Es tracta de que la classe constarà de tots els balls nous que s'hagin ensenyat els divendres del mes anterior, així els balls els podrem repassar i recordar més facilment.

Aquest divendres, com que és el primer cop, enlloc de fer els balls del mes anterior, es repassaran set balls, que s'han ensenyat els divendres des de que va començar en Gabi. No són tots, és una selecció que s'ha fet. Els balls seràn els següents:
- Wanna Be
- Jailhouse floor
- Trinity
- Cercle Coast
- Lost in Texas
- Past Eleven
- Dirty Whishes


· Noves classes de line&square dance a El Barn de Rubí.
Tots els divendres del mes de juny els divendres a la nit també hi haurà classe de line dance i square dance per a principiants a El Barn.

Començaran a les 21:00h i acabaran pels volts de les 24:00h.


· Concert dels Country Covers al Shotwell 59.
En Frank i en Toni oferiran el seu concert mensual al Shotwell 59 de Barcelona. Serà, com sempre, a partir de les 00:30h. L'entrada és gratuïta.



Dissabte 4
· Sopar Outlaw al Nashville Country Club

Començarà a les 22:00h. Valdrà 18 euros i inclou un pica-pica, xai a la brasa, postre, cafè, sangria o cervesa i una gerra de cervesa al honkytonk.

Es recomana reservar lloc. A aquesta pàgina teniu tota la informació.

· Concert dels Redneck House Band i The Hilltops a Platja d'Aro.
Serà dins de la concentració més gran de cotxes nord americans que es fa al país. La trobada serà durant tot el dia i els concerts a partir de les 19:00h.



Diumenge 5
· Concert de la Musselwhite Family's Bluegrass Band a Taradell.

Teniu tota la informació al missatge d'ahir a Countrycat.


· Concert dels Jam Daniels a Santa Maria de Montcada.
Serà a les 19:00h, a Santa Maria de Montcada (Barcelona). Concretament, a 5 minuts de l´estació de la Renfe. L'entrada serà gratuïta i a més hi haurà classes de line dance a càrrec d'en Miquel.

Teniu un mapa de Santa Maria de Montcada a aquesta pàgina.

Visiteu la web oficial dels Jam Daniels



A més a més de tot això, podeu consultar la pàgina amb els horaris actualitzats de les classes de tots els locals i entitats catalanes.

I ja sabeu que si voleu anunciar qualsevol esdeveniment country, ho podeu fer sempre que volgueu deixant un missatge al Fòrum Countrycat o enviant un mail a countrycat@terra.es

Comentaris

Entrades populars