dilluns, de maig 23, 2005

Els Country Revival Farmers a Vilanova


Country Revival Farmers
Font: Web oficialHo heu llegit bé: per fi els de Can Fanga podrem escoltar els Country Revival Farmers ben aprop de casa! :-) El proper dissabte 28 de maig faran un concert a Vilanova i la Geltrú!

Concretament, serà a la Masia d'en Frederic (Autopista Barcelona-Tarragona, sortida 29 - Vilanova i la Geltrú i Sitges- i 2a rotonda a mà dreta).

S'han organitzat autocars que sortiran de diferents punts de Catalunya, pels qui vinguin de lluny o pels qui sent de Barcelona no vulguin conduir o no es vulguin estar de prendre's alguna cervesa.

En sortiran des de:
· La Bisbal: a les 17:45h. Per a reserves de l'autocar de La Bisbal, entreu a la web dels Country Revival Farmers.

· Girona: a les 18:15h. És el mateix autocar que surt de La Bisbal.

· Barcelona: a les 20:00h, per la zona del Shotwell 59 (Numància - Travessera). Per a reserves i més informació, podeu enviar un e-mail a neus_lloveras2003@yahoo.es o apuntar-vos al mateix Shotwell.

En tots els casos, el preu de l'autocar més l'entrada és de 15 euros.

Un cop a Vilanova, no us preocupeu pel sopar. Hi haurà una barbacoa de carn allà mateix que valdrà uns 10 euros (no està inclòs al preu de l'autocar).

El concert en sí començarà aproximadament a les 22:30h.

Per a més informació, visiteu la web dels Country Revival Farmers

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger