Crònica de la Festa de Solsona


Festa Country de Solsona
Font: Countrycat Fotografies



Dissabte a la nit a Solsona molts van fer us al 100% de les seves dues orelles: una estava escoltant el què cada professor anava explicant i l'altra estava atenta al què passava amb el Barça.

Finalment l'eufòria es va desfermar, va rajar el cava, va sortir alguna senyera, van sonar els clàxons a l'exterior i fins i tot va aparèixer una senyora moto dins la carpa.

Però a l'envelat la festa ja havia començat una estona abans, just després d'una desfilada de models de la ciutat de Solsona, que quan va haver acabat va agafar en Cia i companyia amb l'entrepà a mig empassar!

Després d'una estoneta de preparatius, va començar a sonar la música. Les classes van començar cap a quarts d'onze tocats, amb un envelat força ple.

El terra era d'una mena de moqueta, tot i que tenia bona fusta de base. Llevat d'alguna zona amb sorpreses, s'hi podia ballar prou bé.

Fins que vaig marxar van explicar balls en Francesc (Dreamtime), la Neus (Past Eleven), en Carles (Jealosy) i la Pili (Outlaws). Però encara quedava corda per una bona estona i segur que la Mercè i en Sergi van continuar la festa fins a altes hores de la matinada.

De fotografies se'n van fer una bona pila, però encara no he tingut temps de penjar-les.

Si algú en vol enviar, que ho faci al mail countrycat@gmail.com (oju! que és un altre mail, eh?). Si ho feu al mail de sempre segurament no hi haurà prou capacitat.

Res més, felicitats a l'organització i ens trobem tots el 29 a la plaça Catalunya!!

Comentaris

Entrades populars