Crònica Concert Holly Williams


Holly Williams
Font: CMT.com



La Paqui dels Pagadanjo ha tingut l'amabilitat un cop més d'enviar-me una crònica perquè tots estiguem ben informats del Country a Catalunya.

Es tracta del concert que Holly Williams va protagonitzar el passat 10 de maig a Barcelona, a la Galeria Iguapop.

Sense més dilacions us deixo amb la crònica, agraïnt la col·laboració de la Paqui i recordant-vos un cop més que qualsevol contingut que volgueu enviar el podeu remetre a countrycat@terra.es o countrycat@gmail.com (aquest últim, per arxius més pesats).


El dimarts 10 de maig a Barcelona, a la Galeria Iguapop, al C/ Comerç, 15 a 2/4 de nou del vespre va actuar Holly Williams, filla de Hank Williams Jr i neta del mític Hank Williams.

Ens en vam assabentar escoltant el programa de ràdio d'en Manolo Fernández, Toma Uno, on enviant un e-mail podies aconseguir les entrades. I així ho vam fer: vam enviar els missatges i el mateix Manolo ens va contestar que podíem anar al debut de l'artista, una de les promeses de l'American Music. Ella acabava de tornar d'Austràlia, el dilluns va estar a Madrid i el dimarts a Barcelona.

Quan vam arribar, el lloc, l'ambient i la gent ens va sobtar molt. El lloc era una galeria d'art, quadres extravagants penjats a les parets blanques, un petit escenari al final del local. La gent era molt diversa, de diferents ambients, alguns amb tratges de vestir, altres amb un estil bastant "hippie", altres de carrer, i només un senyor amb barret i botes (nosaltres portavem botes però no barret). La primera impressió va ser: on ens hem ficat?? Què fem aquí, ens hem equivocat de lloc?

Però no, a les 20.55h va sortir Holly Williams, va pujar a l'escenari, va saludar, es va presentar, va agafar la guitarra i va començar a cantar. I nois no ens havíem equivocat, no! Quina veu!

Va cantar durant 35 o 40 minuts, ella tocava la guitarra i hi posava la veu i un noi l'acompanyava amb una altra guitarra, i les dues últimes cançons les va cantar amb el piano que ella mateixa tocava.

Les cançons molt maques, totes a un ritme semblant, lentet, per escoltar, transmetia molta serenitat, va presentar el nou single "Sometimes", el que es pot escoltar últimament a Toma Uno.

Ho sento per tots aquells que us ho vau perdre, una noia força maca i amb una veu molt melancòlica i agradable va estar a Barcelona i poca gent de la relacionada amb el món del country la va anar a veure.

El diumenge passat van fer un especial sobre ella al programa de ràdio, li van fer una entrevista a l'hotel de Madrid, que no vaig poder escoltar perquè feiem country a la Fira de Sant Isidre de Cardedeu i havia d'ensenyar un ball. Si algú el va escoltar m'agradaria saber què li va semblar.


Fins aquí la crònica de la Paqui. Després de llegir-la, estic convençut que em vaig perdre un gran concert. Si mai torna a Barcelona, de ben segur que intentaré anar a escoltar-la.

Qui vulgui pot deixar la seva opinió al Fòrum Countrycat

Enllaços relacionats:
· Web del programa Toma Uno
· Web oficial Holly Williams (hi podeu escoltar el single Sometimes)

Comentaris

Entrades populars