Avui entrevistem a... professors/es!


Micròfon
Font: Bahia media



I és que ha arribat el moment de donar la paraula a qui té coses a dir!

Després d'un temps de perfilament de la idea (tampoc no és que sigui tant original, tot s'ha de dir...), hem posat fil a l'agulla i hem començat un seguit d'entrevistes al col·lectiu de professors i professores de line dance de Catalunya.

Les entrevistes, en principi totes iguals i d'unes 20 preguntes, s'han enviat per e-mail a un conjunt de professores i professors catalans, amb la voluntat que quan tinguin una estoneta les contestin per poder-les penjar posteriorment a Countrycat.

D'aquesta manera, la persona que cada setmana ens ensenya tants balls però amb la qui potser mai hem intecanviat més de 3 frases seguides, ens explicarà com va ser que es va aficionar al Linedance i altres coses més.

Serà una bona manera que tots plegats ens coneguem una mica més, amb independència dels locals on solem moure'ns.

La setmana vinent es publicarà la primera entrevista, a l'aNNa Balaguer, però ja estant fent cua altres entrevistes, que s'aniran publicant setmanalment.

De moment he enviat entrevistes als professors/es dels quals en tenia el mail. Evidentment, no són tots els que hi ha! Però sobretot, que ningú se'n senti exclòs/a! La voluntat és que tots els professors/es que vulguin ens puguin enviar les seves respostes quan vulguin.

Per això demano que a tots els professors als que no he enviat encara l'entrevista, que si volen m'enviïn un e-mail countrycat@terra.es o deixin el seu e-mail al Fòrum Countrycat, perquè els pugui fer arribar les preguntes.

De debó que m'agradaria poder-vos entrevistar a tots, veterans o novells, d'un estil o d'un altre, professors en actiu o retirats,... tots formeu part del line dance català, o sigui que absolutament tots i totes sereu molt benvinguts!!!


I aquells que no ensenyem res què? Que no som ningú? Síiiii, home, síiiii :-)

La intenció amb el temps és entrevistar també a DJ's, propietaris de locals, locutors de radio, i fins i tot balladors anònims! Totes les opinions són interessants per conèixer com és la gent del country català.

Les preguntes seran diferents depenent del perfil. S'ha començat pels professors perquè algú havia de ser el primer!

Doncs això, que aquest missatge serveixi de crida a tots els professors/es que es vulguin presentar als més de 150 visitants que cada dia llegeixen Countrycat!

Per cert, a tots ells/es, moltes gràcies per fer possible Countrycat!!!

Comentaris

Entrades populars