dimarts, de març 01, 2005

Bruce Springsteen: Devils and Dust


Bruce Springsteen
Font: Bruce Springsteen.comA finals del mes d'abril d'enguany sortirà a la venda el darrer àlbum de l'Amo, de Bruce Springsteen, titulat Devils and Dust. Serà el 19è de la seva carrera.

Si ens en fem ressó des de Countrycat és perquè segons sembla el nou àlbum tindrà una clara tendència musical envers el Country i la música Folk.

Tindrà un total de 12 temes produïts per Brendan O'Brien, que ja havia treballat amb ell a l'exitós The Rising.

El nou disc s'ha grabat als Thrill Hill Recording Studios, a Los Angeles i New Jersey, amb sessions addicionals als Southern Tracks Recording, d'Atlanta.

Les cançons del seu nou àlbum són aquestes:
1. Devils & Dust
2. All The Way Home
3. Reno
4. Long Time Comin'
5. Black Cowboys
6. Maria's Bed
7. Silver Palomino
8. Jesus Was an Only Son
9. Leah
10. The Hitter
11. All I'm Thinkin' About
12. Matamoras Banks

Algunes de les cançons com ara The hitter i Long time coming ja les va interpretar a la seva gira acústica dels anys 90.

No he trobat cap web on escoltar-ne algun fragment, o sigui que haurem d'esperar una mica abans de veure si realment el gir Country-Folk és significatiu.

Per a més informació, n'hi ha prou en què entreu a aquesta cerca de Google.

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger