Mr Banjo 2005


Mr Banjo 2005
Font: Web Oficial



Com cada any a principis d'estiu, els propers 22, 23 i 24 de Juliol tindrà lloc a Terrassa una nova edició del Mr Banjo Festival.

Dels 6 artistes convidats ja es coneix la identitat de 4 d'ells, tal com publica la pàgina web oficial del festival. D'aquests, 3 són de Texas i un d'Austràlia, una dada a priori d'allò més significativa.

Els noms (tots homes, de moment) són aquests:
· Jamie Richards (Tx) (Web Oficial)
Ha publicat dos àlbums fins al moment, No regrets el 2002 i Between this lines el 2004.

Des de la seva pàgina web en podeu escoltar algunes de les cançons.


· Jason Allen (Tx) (Web Oficial)
També disposa de dos treballs publicats fins al moment: Something I dreamed i Wouldn't it be nice. Del primer en destaco la cançó Lucky arms, que va estar al primer lloc del Texas Music Chart el 2003. Aquest tema també el canta John Michael Montgomery en un dels seus CD's.

Des de la seva pàgina web en podeu escoltar algunes de les cançons.


· Wayne Law (Australia) (Web Oficial)
Aquest australià només té un àlbum publicat fins el moment, que té per títol Lessons.

De les cançons d'aquest treball, personalment en destaco Two ton chance, Sweet, sweet wine, If you wear the hat i A country song.

En podeu escoltar fragments des de la seva pàgina web.


· Jarrod Birmingham (Tx) (Web Oficial)
Dos àlbums publicats, Waitin' and a wishin' i Stages. Aquest darrera, que és l'únic que he pogut escoltar, amb cançons destacades com If that ain't country, Cheap wine, Whiskey and Lies o Guilty.

En podeu escoltar fragments des de la seva pàgina web.


Dels 4 cantants coneguts fins al moment, fins a 3 tocaran també al Festival de Craponne d'enguany. Això pot fer suposar que algun dels altres artistes que toquen a França puguin arribar a tocar també a Catalunya i acabar de completar el cartell del Mr Banjo. Només són suposicions, però qui sap. De moment, les webs de la resta de cantants de Craponne no diuen res sobre el Mr. Banjo. Seguirem investigant! :-)

Les entrades encara no estan a la venda, però si és com l'any passat es podran comprar tant al Nashville com pel Servicaixa.

I per aquells/es que no us pogueu esperar fins al mes de Juliol, al mes de maig tindreu una cita inaludible amb el gran Billy Yates, que de nou torna a Catalunya per oferir un concert que promet ser molt especial. Serà al Nashville Country Club. Les entrades encara no estan a la venda (ho estaran a partir de l'1 de Maig).

Comentaris

Entrades populars