dimarts, de febrer 22, 2005

Jam Daniels


Jam Daniels
Font: Web del grupSovint us demano que si teniu informació ja sigui sobre un local, un grup, una festa,... el què sigui, envieu un e-mail a countrycat@terra.es informant-me'n per poder publicar-ho a Countrycat. Doncs avui el missatge surt d'aquí, d'un mail que em va enviar ahir en Toni highWAYman.

En Toni em va donar a conèixer els JamDaniels, un grup de Country català que va nèixer l'estiu del 2003 i que mica en mica ha anat fent el seu propi camí dins del country.

Els components originals del grup van ser l'Ana, en Francesc, en Nando, en Carlos i en Nor, però més endavant en Juan i en Toni van substituir als dos primers.

El seu repertori toca tant temes clàssics com altres de més ballables. Els seus concerts tenen a més grup de ball i professora, i fan balls com ara el bàsic, el Hold on, el Crazy legs, el Rose garden, el Blacky o el Rodeo.

Si els voleu conèixer, entreu a la seva pàgina web!

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger