Festival de Craponne 2005


Festival de Craponne
Font: Web del Festival



Fa setmanes en Harley em va enviar informació sobre la propera edició del Festival de Craponne, que tindrà lloc del 29 al 31 de juliol de 2005.

Pels qui no el conegueu, us faig un copia-enganxa del text de presentació del Festival que hi ha a la seva pàgina web, que, atenció, també està en català gràcies a la traducció que n'ha fet en Lluís Sala. 10 punts Lluís!!!

"Si el country & western és allò que més et va, el Country Rendez-Vous Festival de Craponne sur Arzon no et decebrà gens. En aquests darrers anys l'organització ha conseguit un èxit sense precedents en atraure als més reputats talents de Nashville i Austin, així com d'altres llocs d'Europa i dels USA.

El festival ha crescut en afluència de gent i actualment atrau al voltant de 20,000 persones a l'any. Malgrat aquest creixement, el festival encara no ha perdut l'ambient familiar que tradicionalment l'ha caracteritzat.

Però allò que fa realment especial a aquest festival és la seva ubicació, en un amfiteatre natural situat a 1,000 metres d'altitud (les nits són fredes!) i voltat per boscos de coníferes, amb increïbles vistes a les muntanyes de Velay i de l'Ardèche. Sigui el que sigui allò que més t'agradi -country, bluegrass, western swing, honkytonk, hillbilly o zydeco, o senzillament el gaudir de l'aire lliure i de la muntanya- acosta't a disfutar de la festa country més vistosa a aquesta banda de l'Atlàntic. Yeehaa!"


El cartell
Els artistes d'enguany són impressionants:
Divendres 29 Juliol (des de les 8:00 pm a les 2:30 am)
· Slow Horses (D)
· Kim Carson & Buffalo Speedway (USA)
· King Wilkie (USA)
· Jarrod Birmingham (USA)
· Chip Taylor & Carrie Rodriguez (USA)

Dissabte 30 Juliol (des de les 7:00 pm a les 2:30 am)
· Texas Renegade (NL)
· Redlands Palomino Co (UK)
· Eric Heatherly (USA)
· Chely Wright (USA)
· Jamie Richards (USA)

Diumenge 31 Juliol (des de les 3:00 pm a les 10:30 pm)
· RyLee Madison (CND)
· South Austin Jug Band (USA)
· Jason Allen (USA)
· Kelly Willis & Bruce Robison (USA)
· Cornell Hurd Band (USA)

Personalment destacaria noms mediàtics com els de Chely Wright o Eric Heatherly. I de la resta, que reconec que no en sé gaire cosa, pel què m'ha comentat en Harley cal seguir d'aprop Kelly Willis & Bruce Robison i Chip Taylor & Carrie Rodriguez. Si algú de vosaltres vol opinar sobre algun cantant al Fòrum Countrycat, endavant!

Per la proximitat de les dates, no seria d'estranyar que alguns del cantants de Craponne vinguessin també al Mr. Banjo 2005, però de moment tot són suposicions. A la web del Mr. Banjo encara no s'avança cap estrella.


Compra d'entrades
Teniu tota la informació de preus i compra d'entrades a la pàgina web del Festival. Van dels 30 als 54 euros depenent dels dies que s'hi vagi. L'entrada als menors de 13 anys és gratuïta.

Podeu llegir com va anar l'edició del 2004 des d'aquest missatge de Countrycat, ja que la Lola ens en va enviar una crònica.

Per a més informació, entreu a la web del Festival de Craponne!

Comentaris

Entrades populars