Crítiques d'àlbums Country


Toma 1
Font: Web Toma 1



El conegut programa de ràdio conduït per Manolo Fernández, Toma 1, disposa d'una pàgina web que ja hem comentat altres vegades a Countrycat.

Però avui m'agradaria fer-vos ressó d'un dels seus apartats, que considero una gran font de coneixement especialitzada en CDs de música country i americana.

Es tracta de l'apartat "El álbum de la semana", on en Manolo Fernández fa una feina de formiga comentant setmanalment un CD que hagi aparegut recentment. Quan extrapoles aquesta feina setmanal a tot un any, la pàgina passa a ser una espècie de base de dades completíssima i molt útil a tothom que li agradi la música americana.

De cada àlbum en presenta la caràtula, les cançons, una puntuació en forma de botes i una crítica/resum segons el seu propi punt de vista. Pels qui no el conegueu, us ben asseguro que sap de què parla!

Si mai us trobeu davant d'un CD i en voleu llegir la opinió d'un expert per saber com és i si val la pena comprar-lo, dirigiu-vos directament a la web de Toma 1. Creieu-me, a l'FNAC ni ho intenteu... :-)

Si entreu a la pàgina, veureu que enguany només hi ha 3 comentaris. Si feu comptes, veureu que és perquè només portem 3 setmanes d'any! jejeje... Precisament hi ha informació sobre el CD que Buddy Miller va presentar l'altre dia a Badalona, Universal United House of Prayer.

Observeu que a la part dreta de la pàgina hi ha un enllaç per accedir a les crítiques que va escriure tot l'any passat, on s'hi troben pràcticament tots els títols destacats de l'any.

Doncs això, guardeu l'enllaç que recomenem avui perquè mai se sap quan us pot ser útil!

Comentaris

Entrades populars