dilluns, de febrer 21, 2005

Countrycat Lletres


Countrycat Lletres
Font: Countrycat LletresFinalment avui veu la llum una nova web dins de Countrycat, Countrycat Lletres.

És fruit d'una idea que feia temps que em voltava pel cap i de la petició formulada per uns quants al Fòrum Countrycat, que demanàveu de poder tenir un espai on saber què diuen les cançons que tants cops escoltem.

Això de la música en anglès és curiós... quants de nosaltres diem que ens agrada molt una cançó i ni tant sols sabem què ens està dient la lletra? Segur que molts cops diu una cosa totalment diferent al què nosaltres ens imaginem. Doncs per això tenim aquest nou espai, per a poder sortir de dubtes!

De moment només hi ha 10 cançons disponibles, això sí, amb tota la informació relacionada: cantant, autors de la lletra, CD en la què es troba la cançó, llocs a internet on escoltar-la i una traducció aproximada al català.

Les traduccions no han estat fetes per cap professional, sinó per mi mateix. Com que alguns dels qui llegiu Countrycat sabeu molt més anglès que no pas jo, vol dir que podeu trobar-hi algun error de traducció o d'interpretació d'alguna frase. Si és aquest el cas, ja sabeu que em podeu enviar els vostres comentaris a l'adreça de sempre: countrycat@terra.es

La pàgina de moment no és gaire extensa, però la idea és que vagi creixent amb les vostres aportacions com ha fet Countrycat Linedance.

Si voleu que publiquem una lletra en concret només cal que l'envieu a countrycat@terra.es i així que es pugui es penjarà amb molt de gust.

Cliqueu aquí per entrar a la nova pàgina de Countrycat Lletres!

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger