dimecres, de febrer 02, 2005

Concert de Buddy Miller a Badalona


Buddy Miller al Festival Blues & Ritmes 2005
Font: Vilaweb BadalonaEl passat divendres 28 de gener va actuar al Teatre Zorrilla de Badalona Buddy Miller, dins el festival Blues&Ritmes.

Val la pena recordar que l'any passat la gent del Ritme&Club ens van dur un parell de concerts extraordinaris, com van ser el concert de Chris Hillman i el de concert de Rosie Flores.

Jo no vaig ser al concert, però pel què he llegit va estar molt bé.

Us faig un recull de les cròniques que he trobat:
Vilaweb Badalona
"Buddy Miller va obrir divendres, 28 de gener, la programació 2005 del cicle Blues i Ritmes de Badalona.

Ho va fer amb un Teatre Zorrilla amb prop de totes les entrades venudes, per presentar el seu últim disc Universal United House of Prayer, nominat als Grammy 2005. El guitarrista va oferir un concert excel·lent, en el qual va repassar amb passió i saviesa -dues qualitats que no sempre trobem juntes- el millor del catàleg de sons nordamericà.

El tram final del concert, on va encadenar una versió de Hank Williams -que tinc a la sang, va dir amb ironia-, amb un robust homenatge a Willie Dixon i una mostra del seu ofici com a 'songwriter' amb Help Wanted, resta, segurament, com un dels grans moments artístics viscuts al teatre municipal de Badalona.

A la sortida, molts dels assistents van fer cua per comprar alguns dels cds disponibles. En tan sols dos minuts, es van esgotar les existències!"

Lluís Sala a la llista Americana
"Hablando de Buddy Miller, para mi estuvo fantástico. Muy intenso, tanto con la voz como con las guitarras, con una interpretación límpisima en las baladas y temas más delicados, y con una vertiente más terrosa en los temas más blueseros. Muy bueno Phil Madeira al acordeón y órgano, que le daba a la actuación un revestimiento más de rhythm & blues que de country. Qué cerca están todos estos estilos unos de otros y que absurdidad, a veces, lo de las etiquetas!!

El sonido, impecable. Tan sólo resaltar unos pequeños problemas con las luces que rápidamente quedaron solucionados. El teatro, además, abarrotado en la platea y los dos pisos. Un "10" para la gente del Blues & Ritmes, que están trabajando sus propuesta de maravilla.

Vino sin Julie pero con esta imponente banda:
· Buddy Miller voz y guitarra
· Bryan Owings batería
· Phil Madeira órgano b3 y acordeón
· Denny Bixby bajo y voces (primer concierto con Buddy Miller para el bajista)

Entre los tems que tocaron, me acuerdo de:
- Universal United House of Prayer : Worry too much, There's a higher power, With God on our side, Wide river to cross, Don't wait
- Midnight & lonesome: The price of love, Midnight & lonesome, A showman's life, When it comes to you
- Your love and other lies: That's how I got to Memphis, I'm pretending, My love will follow you
- Cruel moon: Does my ring burn your finger (no estoy del todo seguro...)

Otras versiones: You win again (Hank Williams), You can't judge a book by lookin' at the cover (Willie Dixon)

Seguro que me faltan ya que fueron 2 horas intensísimas!"


Fotos i vídeos del concert
Un any més, la gent de Vilaweb Badalona ha relitzat una cobertura informativa del concert i n'he penjat a internet fotografies i alguns fragments de vídeo.

Els podeu veure tots entrant a aquesta pàgina de Vilaweb Badalona.


Informació sobre Buddy Miller
Podeu llegir més informació sobre Buddy Miller a la web del Blues&Ritmes.

Si encara no coneixeu a Buddy Miller podeu escoltar fragments de totes les cançons del seu darrer àlbum a aquesta pàgina d'Amazon.

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger