divendres, de febrer 25, 2005

Agenda pel cap de setmana

Divendres 25
· Concert Two Tons of Steel al Nashville Country Club

El concert començarà cap a la mitjanit i les entrades (si encara en queden) valdran 15 euros a guixetes.

Per qui no conegui els Two Tons of Steel, us enganxo aquest text extret de la web del Nashville: "Desde los dance halls en Texas al Teatro Nacional de La Habana, Cuba, desde el escenario del Grand Ole Opry pasando por las apariciones en el Country Music Hall of Fame en Nashville y en el Imax Theater o el Museo de Historia de Austin, Two Tons of Steel saben que la buena música es la que los fans desean escuchar... Two Tons en el escenario saben conbinar las raices del Rock y del Country.

Two Tons son una auténtica bomba en el escenario, desprenden y transmiten toda la energía desde el escenario, donde toda la sala se convierte en un único escenario."


Des de la web del Nashville podeu escoltar algunes de les seves cançons. També podeu entrar directament a la pàgina web dels Two Tons of SteelDissabte 26
· 2ª Competició Social de Linedance de Cardedeu

Teniu tota la informació sobre aquesta gran festa a aquest missatge de Countrycat.

També podeu entrar a la Web dels Xafa'l, organitzadors de la trobada.


· Actuació dels Country Revival Farmers a Camallera
Sopar: Calçots, Pollastre de Pagès, Botifarra de Cal Maco i postres
Sopar + entrada ball country: 19.00E
Preu només ball country: 7.00E
Reserves fins el dia 24 de febrer, trucar al telèfon: 972794210 de 17.00h a 20.00h.
Actuació de "The Country Revival Farmers a les 23:30h.

Podeu consultar aquesta informació directament a la web dels Country Revival Farmers.

A aquesta pàgina trobareu un mapa de Camallera.


· Concert Two Tons of Steel al Nashville Country Club
Segons concert dels Two Tons of Steel. Per qui no n'hagi tingut prou amb el de divendres, encara podrà disfrutar una mica més amb el de dissabte.


· Concert de Pep Sala a Igualada
Segons els rumors, pot tractar-se del penúltim concert que oferirà en Pep Sala. Una pena de confirmar-se... Però en fi, aquells que volgueu sentir bona música (no country, però rock melòdic del bo i millor) no us podeu perdre el concert d'Igualada.

Per a més informació, entreu a la pàgina web d'en Pep Sala i consulteu-ne els concerts de la gira de presentació del seu darrer treball, Crítica de la Raó Pura.

Per cert, podeu veure imatges de diferents concerts seus a aquesta pàgina de Countrycat Fotografies.Diumenge 27
Com que no m'ha arribat cap activitat per avui us adreço a la pàgina amb els horaris de tots els locals perquè escolliu el què millor us vagi!I ja sabeu que si voleu anunciar qualsevol esdeveniment country, ho podeu fer sempre que volgueu deixant un missatge al Fòrum Countrycat o enviant un mail a countrycat@terra.es
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger