Agenda pel cap de setmana

No he tingut gens de temps per a poder fer l'agenda com cada setmana, i a més a més no tinc l'excel on m'apunto tot el què he de publicar; o sigui que he escrit com he pogut els esdeveniments que recordava.

Sobretot, si me n'he deixat algun publiqueu-lo vosaltres mateixos al Fòrum Countrycat. Creieu-me que si en falta algun no ha estat volent.

Divendres 4
· Festa de Carnaval al Rodeo Country.
Tot l'ambient i la música de cada dia però amb la temàtica de carnestoltes. I qui vagi disfressat participarà en un sorteig. I jo em pregunto, val disfressar-se de cowboy? :-)

Dissabte 5
· Ball i concert dels Hermanos James a Barcelona
A partir de les 23:00h comença el ball i a partir de la 01:30h el concert. Tindrà lloc a la Sala Rulot, que és al Passatge Torrent de la Estadella, 24 de Barcelona.

Els Hermanos James els formen:
Jordi : Guitarra
Juan Luis : Baix
Montse : Veu
Jordi Layret : Veu i guitarra
JORDI BAT: Bateria i Percusió

La música enllaunada anirà a càrrec de DJ harley, o sigui ja sigui per ballar o per anar al concert, si aneu a la sala Rulot segur que us ho passeu de conya.

· Concert dels The Redneck House Band al Rodeo
Presentaran nous temes amb el seu estil de sempre! Segur que també serà un gran concert!

· Festa Country al Bailongu
Es faran balls només d'iniciació. Serà ideal per aquells que trobàveu a faltar aquest tipus de balls.

Començarà a les 23:30 i acabarà a les 02:30h. El Bailongu és al Passatge Utset, al C/Mallorca entre Padilla i Lepant a mà dreta, davant del Centre Cívic de la Sagrada Familia.


Diumenge 6
· Carnaval al Cafè de les Arts
Carnestoltes es celebrarà al Cafè de les Arts des de les 19:00h a les 22:00h. Hi haurà Pregó de Carnaval, bunyols casolans i ball, música i classes com sempre. El Cafè és al carrer València 234, (Balmes i Enric Granados)


I ja sabeu que si voleu anunciar qualsevol esdeveniment country, ho podeu fer sempre que volgueu deixant un missatge al Fòrum Countrycat o enviant un mail a countrycat@terra.es

Comentaris

Entrades populars