dissabte, de gener 01, 2005

Workshop a Cardedeu


Workshop a Cardedeu
Font: Web dels Xafa'lAbans que res, bon any nou a tothom! Com que segurament més d'un heu menjat uns quants trossos de turró de més, durant el Gener hem de mirar de fer-los baixar d'alguna manera.

I no patiu, perquè durant el mes tindreu unes quantes oportunitats per a fer-ho. La primera, alguns ja la coneixeu, és la següent.

Tot i que amb uns quants dies de retard, us passo la informació sobre la propera Workshop que els Xafa'l de Cardedeu m'han fet arribar al mail countrycat@terra.es

"Diumenge 9 de gener de 2005 a les 10:30h farem un WORKSHOP de tots els balls del II Campionat Social de COUNTRY a Cardedeu, a la Sala Sarau, (Av. Rei en Jaume, 120, és la cta. general del poble).

En aquesta classe s'explicaran 14 balls, 12 en linia i 2 de parelles, els balls que són de coreografs catalans s'intentarà que els expliquin ells i la resta els explicarem els instructors de Xafa?l.

El workshop està obert a tothom, no és imprescindible que participis al campionat, l'entrada només val 2E, un preu simbòlic, i els socis no paguen res.

La Sala obrirà les portes a les 10 h, hi haurà server de bar, d'entrepans i de pastissos.

Esperem que vingui molta gent, és una molt bona oportunitat de conèixer balls nous i trobar-te amb gent que fa temps que no veus o conèixer de nova.

Us esperem a tots, sereu benvinguts."

Els balls de la workshop són els següents:
DEBUTANTS:
Buttermilk - Forever and ever Amen (Randy Travis)
Shadow - Billy B. Bad (George Jones)
The Cucaracha - I don't wan to mention any names (Chris Ledoux)

DEBUTANTS INICIATS
Help Me - Undo the right (Tracy Byrd)
X-Story - All My Ex's Live in Texas (George Strait)
Wanna Be - Who wouldn't wanna be me (Keith Urban)

INTERMIG:
Sugar Talk - Sugar Talk (Adam Harvey)
Krash - Don't know when i'll love again (Becky Hoobs)
Ace In The Hole - Ace in the hole (George Strait)

AVANÇATS:
Wraped Around - Wraped around (Brad Paisley)
The Right To Remain Silent - The right to remain silent (Doug Stone)
Cariño

PARELLES:
South Direction - Designated Drinker (Alan Jackson & George Strait)
San Antonio Stroll - San Antonio Stroll (Tanya Tucker)

Per a tota la informació sobre aquesta i la resta d'activitats que organitzen periòdicament els Xafa'l visiteu la seva pròpia pàgina web.

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger