Dos anys de Countrycat


Dos anys de Countrycat
Font: Countrycat



Dissabte passat entre 200 i 250 countrycatencs i countrycatenques segons l'organització (no més de 20 segons la policia municipal) es van aplegar al Rodeo Country de Cerdanyola per celebrar conjuntament el segon aniversari de Countrycat.

Marató Revival
La Festa va començar a les 23:00h de la nit, amb mitja hora de retard segons el programa previst. Va ser així perquè molts encara estaven amb els entrepans de truita de patates i alguns encara estaven aparcant, a més a més força lluny de l'entrada.

Després del discurset de benvinguda del .sa va començar a sonar la música, i com no podia ser d'altre manera, els honors musicals els va fer el gran Johnny Cash amb el tema Rock Island Land, amb el que es va ballar el bàsic.

Les coreografies, algunes de les quals estaven un pel oblidades, van anar caient una darrera l'altra: Ten Rounds, Drivin' Texas, Scrap it, Crazy Legs, Don't you like it, Heaven, Roughriders (curiosament, el ball que menys gent recordava), Girl's night out, Feet, Don't be wrong,...

El punt final de la marató el va posar la cançó dels Mavericks Here comes my baby, amb la coreografia Ain't givin' up, la més popular de la nit juntament amb el bàsic.


Concert dels Unpluggeds
El concert d'aquest any va anar a càrrec d'un duet acústic de guitarres format per en Pep Solà i en David Ponsà, els Unpluggeds, que van oferir el bo i millor del seu repertori Country.

L'experiència acumulada al llarg dels anys a locals com el Jambalaya, el Shotwell 59, el Little Sam o fins i tot als primers temps del Nashville Country Club es van fer notar dalt de l'escenari.

Els temes més destacats van ser Coca cola cowboy de Mel Tillis, Friends in low places de Garth Brooks, The gambler de Kenny Rogers, Folsom Prison Blues de Johnny Cash, Prop me up beside the jukebox (if I die) de Joe Diffie o fins i tot un tema del darrer CD d'Alan Jackson, Strong enough.

A la meitat del concert va tenir lloc l'estrena del ball de Countrycat, amb la música dels Unpluggeds, que havien preparat el tema per l'ocasió. La cançó de George Strait Honk if you honky tonk va sonar mentre la Glòria, la Neus i en .sa presentaven el ball.

La darrera cançó va ser tota una sorpresa. La Glòria va sortir a improvitzar un tema de Patty Loveless, Blame it to your heart. Malgrat l'afonia i un micro que se sentia poquet, va mostrar el seu talent com a cantant. Què haig de dir jo!!! ;-)


Pastís d'aniversari
Els Unpluggeds van tocar dues vegades el Happy Birthday dedicat a Countrycat, o sigui, a tots/es vosaltres que entreu, llegiu i participeu de la pàgina.

L'Andreu del Rodeo, tot un xef, va preparar un parell de pastissos per celebrar-ho, amb dues espelmes ben peculiars... :-)

Un era de poma i l'altre de formatge, i deurien estar molt bons perque van acabar-se en un tres i no res.

Aquí en .sa es va adonar que lo seu no era internet, sinó fer d'hostesso repartint canapés al personal...


Sorteig Countrycat
Mentre devoràvem el pastís, va tenir lloc el primer sorteig de la nit. Tres van ser els tipus de regals que es van repartir.

- Agenda Country 2005. Una agenda feta a consciència per no oblidar-se de cap aconteixement country. Cada dia un comentari, efemèride o curiositat de la música que tant ens agrada.

- L'Any Dens 2004. Un llibre que és el resultat en paper de tot un any de missatges a Countrycat, des del tancament del Jambalaya fins al del Texas, passant per mil i un esdeveniments que van tenir lloc durant el 2004 i dels que es va parlar a Countrycat. Tot el country i el line dance de l'any resumits en poc més de 100 pàgines.

- CD Countrycat. Un CD amb 24 cançons del millor country, ideals per escoltar i per deixar anar la imaginació dels millors coreògrafs de Catalunya, ja que pràcticament cap de les cançons té un ball conegut.


El Countrycat
La classe del Countrycat va ser un pèl caòtica, tot s'ha de dir.

A la gentada ja habitual que amb prou feines quedava lloc per moure's (com el Shotwell l'any passat), van unir-se les piles gastades del micro i l'afonia de la Glòria, o sigui que el ball no va acabar de quedar clar.

Sort que la Neus va repassar-lo al cap d'una estona amb les piles noves, i llavors sí que la cosa va anar millor.

Si el voleu repassar, sapigueu que la Neus l'anirà ensenyant al Rodeo durant aquestes setmanes. I també el podeu trobar ja en una versió definitiva a Countrycat Line dance.


Ball fins a altes hores
La música va passar a anar a càrrec de DJ-Neus, que és la culpable que el diumenge molts no us llevéssiu fins a la tarda!

Va sonar tota la música que no havia sonat fins el moment i va atendre les peticions que la gent feia.


Agraïments
Un any més, la Festa va reunir als lectors i lectores que fan que Countrycat vagi posant primaveres a les seves espatlles.

És un tòpic, però ben cert, que sense tots/es vosaltres aquest petit projecte que és Countrycat no tindria sentit i ja no existiria.

Gràcies a tots els comentaris, a totes les aportacions de cròniques, balls, fotografies,... que feu arribar a countrycat@terra.es, Countrycat ha arribat on és ara, esdevenint la primera publicació sobre Country i Line Dance de Catalunya.

Per això més que mai us vull agraïr el vostre suport i entrega, que un cop més vau demostrar acudint en massa al Rodeo. I també gràcies als que no vau poder venir, que ja se sap que quan es fixa un dia hi ha qui la va millor que altres.

Finalment, gràcies a l'Andreu, la Carmen, la Cristina i l'Andreu Jr, que no van reposar ni un moment en tota la nit, responsables del Rodeo, que, com en Frank va fer l'any passat al Shotwell 59, van oferir el seu local per fer la trobada.

A tots vosaltres, moltes gràcies!!!


Fotografies de la festa
En total han sortit 32 fotografies. Podeu veure-les totes entrant a Countrycat Fotografies!

I ja ho sabeu, si també vau fer fotos o vídeos de la festa, ho podeu fer arribar tot als mails countrycat@terra.es (arxius petits) i countrycat@gmail.com (arxius grans)

Comentaris

Entrades populars