dimecres, de gener 26, 2005

Buddy Miller al Festival Blues & Ritmes 2005


Buddy Miller al Festival Blues & Ritmes 2005
Font: Blues&RitmesEl proper divendres 28 de gener actuarà al Teatre Zorrilla de Badalona Buddy Miller, que havia estat guitarra de la gran Emmylou Harris.

Segons Steve Earle és el millor cantant viu de música country. Cadascú tindrà la seva opinió al respecte, però el què sí és un fet és que el seu darrer treball, Universal United House Of Prayer, ha estat nominat als Grammy en la categoria de Southern, Country or Bluegrass Gospel album, al costat de noms com el de Randy Travis o The Crabb Family.

Podeu llegir més informació sobre Buddy Miller a la web del Blues&Ritmes.

Val la pena recordar que l'any passat la gent del Ritme&Club ens van dur un parell de concerts extraordinaris, com van ser el concert de Chris Hillman i el de concert de Rosie Flores.

Enguany l'espectacle tindrà lloc al Teatre Zorrilla a partir de les 22:00h, i l'entrada valdrà 10 euros.

L'entrada la podeu comprar al Servicaixa, a les taquilles del teatre (de dimecres a dissabte de 19:00 a 20:00) o a Discos Castelló.

Si encara no coneixeu a Buddy Miller podeu escoltar fragments de totes les cançons del seu darrer àlbum a aquesta pàgina d'Amazon.

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger