Agenda pel cap de setmana

Aquesta setmana sí que he tingut una estona per recopilar els esdeveniments del cap de setmana. Sense més dilacions, us els escric a continuació:

Divendres 21
- Concert de Claude Gray al Nashville
El veterà texà Claude Gray ofereix una sèrie de concerts al Nashville Country Club de Terrassa. El de divendres comença a les 23:45h i l'entrada costa 5E.

- Concert dels Ded Grandad a El Barn
El Barn d'en Greg Ryan comença ja a tota màquina a oferir actuacions de tots els estils de música americana. Aquest divendres és el torn del trio britànic Ded Grandad, amb un estil old time country blues. Segons ens deia el mateix Greg al Fòrum Countrycat, els seus arrenjaments i els jocs de veus són una passada.

L'entrada val 5E i inclou consumició.

En Greg també ens fa saber que si aneu a sopar a El Barn podreu tastar les seves BBQ Ribs (costelles al la barbacoa), novetat de la carta.



Dissabte 22
- Sessions de Barndance a El Barn
El dissabte toca ballar Barndance a El Barn. Les classes són de 19:00 a 21:00h. L'entrada val 4E amb consumició inclosa.

- Segona Festa Countrycat al Rodeo Country
Com ja portem anunciant uns dies, al Rodeo Country de Cerdanyola tindrà lloc a partir de les 22:30h la Segona Festa Countrycat.

Hi haurà mini-marató de balls, concert a càrrec dels Unpluggeds, presentació del ball de Countrycat (amb classe), pastís d'aniversari, dos sorteigs i una sessió final de ball on podreu ballar tot el què volgueu i demanar aquella coreografia que tant us agrada.

L'entrada valdrà el mateix que qualsevol altre dia al Rodeo, o sigui 4E amb consumició. Amb el tiquet entrareu participareu al primer sorteig de la nit. I amb cada nova consumició us donaran un número pel segon sorteig de la nit.

Si sou lectors/es de Countrycat, aquesta és la vostra festa!!!

- Concert de Claude Gray al Nashville
Darrer concert dels que Claude Gray ha ofert al Nashville Country Club de Terrassa. El de dissabte tindrà a més un show especial, és per això que l'entrada valdrà 8E.



Diumenge 23
- Concert dels Country Revival Farmers
Aquesta setmana, els Country Revival Farmers actuaran a Tossa de Mar. Concretament serà a l'envelat, a partir de les 18:00h. L'entrada és gratuïta.


I ja sabeu que si voleu anunciar qualsevol esdeveniment country, ho podeu fer sempre que volgueu deixant un missatge al Fòrum Countrycat o enviant un mail a countrycat@terra.es

Comentaris

Entrades populars