Cap de setmana Country

Ieps gent!

Us penjo el programa, ja tradicional a Countrycat, pel cap de setmana:

Divendres 5
· Concert John Ely & Willie Jones al Nashville.

Text extret i traduït de la web del Nashville: "Dos grans de la música Country junts! Fa molt temps aquests dos importants músics tenen una "cita pendent", i per fi van tocar junts - al Mr. Banjo Country Music Festival! John Ely és una de les grans figures de l'steel guitar. Influït per l'inoblidable Speedy West ha donat mostres del seu talent com a membre destacat dels Asleep At The Wheel, a més de col·laborar en infinitat de projectes, gairebé sempre marcats pel seu amor cap el Western Swing. Arriba acompanyat de Willie Jones al banjo i a la guitarra, i del baix Wolfgang Goehringer, amb qui es completa una agrupació de trio sòlida i emotiva que equilibrarà la seva posada en escena també amb tocs de bluegrass." Per a més informació, entreu a la web del Nashville.



Dissabte 6
· Festa Xafal' a Cardedeu.

Música per ballar, sorteig amb el número d'entrada o de soci, exhibició dels alumnes dels cursos, classes amb la Cinta, servei de bar,... Tot el què volgueu ho trobareu a la festa periòdica que organitzen els Xafa'l, Amics del Country de Cardedeu. Per a més informació sobre la festa, cliqueu aquí.

· Festa Budweiser al Rodeo.
Primera festa temàtica al local de Cerdanyola, de la coneguda marca de cerveses Budweiser, també coneguda per "Honeeeeey, I got the black teddy oooooon...". Hi haurà regal segur per a qui prengui una Bud ja que amb cada Bud s'entregarà un rasca-rasca que sempre toca! També hi haurà classes, molta música i molt bon ambient. Per a més informació, entreu a la web del Rodeo.

· Concert John Ely & Willie Jones al Nashville.
Llegir informació de més amunt.


Diumenge 7
· Festa Halloween al Cafè de les Arts.

El grup d'Amics del Country de Barcelona han organitzat una festa més de Halloween. Hi haurà concurs de disfresses i coreografies, el tradicional ball de l'esquelet, amb premis per al guanyadors. Els millors panellets casolans, i classes, música i ball com sempre. Tot plegat serà de 19:00h a 22:00h, al Cafè de les Arts (C/València, 234). Veure Mapa


Per a fer conèixer algun esdeveniment més, deixeu vosaltres mateixos un missatge al Fòrum Countrycat.

Comentaris

Entrades populars