dijous, d’agost 05, 2004

Kevin Fowler: Loose, Loud & Crazy


Nou disc Kevin Fowler, (c) CMT
Font: CMT.comFa uns dies alguns de vosaltres el podíeu sentir en un gran concert a Craponne. Kevin Fowler vé d'Amarillo i representa un dels millors exponents de la música texana.

Doncs acaba de treure al mercat un nou àlbum: Loose, Loud & Crazy, pel segell Equity Records, discogràfica co-fundada per Clint Black. Concretament el va publicar el 3 d'agost.

Les cançons tenen la marca Fowler. Country sense cap mena de dubte. Un dels temes el canta en duet amb en Mark Chesnutt.

Els qui no el conegueu, us el recomano efusivament. Segur que alguna cançó seva haureu sentit i/o ballat: Señorita más fina, 100% Texan,...

Les cançons d'aquest nou treball són les següents:
01 Loose, Loud & Crazy
02 Get Along
03 Hard Man to Love
04 Ain't Drinkin' Anymore
05 Political Incorrectness (With Mark Chesnutt)
06 A Matter of When
07 Long Neckin' (Makes for Short Memories)
08 Triple Crown
09 Half
10 I'll Try Anything Twice
11 Lord Loves the Drinkin' Man
12 Don't Touch My Willie

M'hi jugo un peix que alguna d'aquestes cançons la utilitzarà algú pel concurs del Nashville d'enguany, que imagino que es farà al setembre, com cada any.

La gran notícia pels que us agradi Kevin Fowler és que durant uns dies podreu sentir totes les cançons del seu nou àlbum senceres, sense pagar un duro. És, com sempre, gràcies a les Listenings Parties de la web de la Country Music Television.

Cliqueu aquí per escoltar totes les cançons del nou CD de Kevin Fowler.

Enllaços relacionats:
- Web oficial de Kevin Fowler (Anar-hi)
- Pàgina sobre Kevin Fowler a Lonestar Music (Anar-hi)
- Comprar el CD a Amazon.com [$15.98] (Anar-hi)

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger