dimecres, d’agost 04, 2004

JibJab: un vídeo per tronxar-se


Kerry i Bush, (c) JibJab
Font: JibJab.comAvui us penjo un enllaç que m'ha arribat per correu electrònic, que té poc a veure amb la música country però molt a veure amb el país que l'ha parit.

Es tracta d'un vídeo on els protagonistes són ninotets animats de John Kerry i George Bush Jr., cantant en una mena de videoclip electoral. Alguns de vosaltres ja haureu rebut l'enllaç, i altres potser heu vist una part del vídeo a la televisió.

La gràcia del vídeo és la lletra de la cançó que canten. Es van combinant les veus doblades dels dos protagonistes, fent una mena de discurs electoral per convèncer els votants. La tonada de la cançó té trets country, imagino que per fer-la més autènticament ianqui.

Cliqueu aquí per entrar a la pàgina JibJab i veure el vídeo.

(Quan cliqueu per veure el vídeo, abans d'aquest us sortirà un anunci d'uns 30 segons. Paciència que val la pena)

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger