Ja hi som, un altre cop a treballar

I és que les vacances, per definició, s'acaben... Si no s'acabessin, ja no serien vacances, no?

Segur que en dues setmanes han passat moltes coses. Mica en mica ja m'aniré actualitzant a través dels molts missatges que heu anat intercanviant al Fòrum Countrycat.

Una de les trobades country més esperades de l'estiu va ser la inauguració de les obres d'acondicionament del Rodeo Country de Cerdanyola del Vallès. El canvi principal va ser instal·lar-hi un terra de fusta nou de trinca (ull al número: gairebé 10.000 claus es van necessitar per fixar les fustes!).

Els cronistes em diuen que va ser un ple absolut i que la sensació que va donar el local va ser molt bona. Un espai força ampli, dissenyat sobretot pel ball (no hi ha columnes). També hi ha un escenari i una zona de jocs, amb un billar i una diana on s'hi preveu celebrar campionats i tot en un futur. Haurem d'estar atents/es a les novetats que ens facin arribar des del Rodeo!

De moment, he penjat les fotografies que tant la direcció del local com l'Elisenda m'han fet arribar a countrycat@terra.es. Als dos, moltes gràcies. Les podeu veure si entreu a aquesta pàgina.


I un dels altres esdeveniments destacats d'aquests dies va ser dissabte passat a Cervera, dins dels actes de la 27ena Aquelarre que organitza la ciutat.

Dins la plaça de la Universitat de Cervera va tenir lloc una exhibició country de la gent de Calaf, classes a càrrec de la Pili i la Mercè i ball amb Dj-Joan, que punxava des de dalt d'un balcó.

La festa va ser molt concorreguda tant pel que fa a balladors/es com per públic que mirava. S'hi va ballar de tot una mica, a l'estil de la trobada a la plaça Catalunya: Honky-tonk twist, Tush-push, T-bonne Shuffle, Brainstorm, Green Grass, American Dream, 88, Drivin' Texas,... Com podeu veure, balls per a tota la família country! :-)

Tot plegat va començar a les 12 de la nit i es va allargar fins passades les 3 de la matinada.

Felicitats als organitzadors perquè va estar molt bé. I a repetir-ho l'any vinent!!! :-)

Comentaris

Entrades populars