Planning pel cap de setmana

Avui divendres i demà dissabte hi ha organitzades un seguit d'activitats country de molt interès. Us les escric en ordre cronològic:

Divendres 11
- 23:00h. Concert dels The Redneck House Band al Manlleu City.
A partir de les 23:00 podreu gaudir d'un dels primers concerts de la retornada banda catalana. Pels qui no ho sapiguen, actualment els seus components són: Mario Travis (veus), Andreu Nel·lo (Guitarra acústica), Emmeth Roch (Pedal Esteel Guitar), Josep Lluís Perez (Guitarra elèctrica i cors), Jaume Avellaneda (ex-Ringo's, Baix) i Adam Querol (Bateria).

Dissabte 12
- 20:00h Concert dels Crazy Dreams a La Cantera Biker Bar.
Nou concert d'aquest grup català ja veterà. Aquest cop, englobat dins els actes de la 14ena trobada de Harley Davidson, que va començar ahir dijous i que organitza el local La Cantera Biker Bar, de Tarragona. L'entrada valdrà 15 euros, però servirà per tot el dia. És recomenable doncs, assistir no només al concert sinó a la resta d'activitats de la concentració. Sempre és un plaer veure unes quantes Harleys. Si en voleu més informació, consulteu la web dels Crazy Dreams, on ho expliquen tot amb pèls i senyals i inclouen un mapa.

- 22:00h. Concert de Rosie Flores a Badalona.
Tal com us hem anat anunciant a Countrycat, la gent del Ritme&Club de Badalona, han organitzat un nou concert després de l'èxit de Chris Hillman l'abril passat. Aquest cop, al Teatre Zorrilla hi actuarà la texana Rosie Flores, que ens presentarà el seu últim disc, Single Rose. Per més informació consulteu el missatge d'ahir de Countrycat.

- Primer Concurs de Linedance del Buffalo Country.
Aquest local de Sant Fruitós del Bages que fa poc va celebrar el seu primer any de vida, organitza per primer cop un concurs de ball country. Aquest dissabte se'n faran les primeres eliminatòries i al llarg d'unes setmanes els participants aniran participant en diferents proves. La gran final serà d'aquí a un mes, el 10 de Juliol. Per a més informació sobre el concurs, llegiu el missatge que publicàvem a Countrycat el dia 26 de maig o entreu a la pàgina web oficial del Buffalo Country Club.


Recordeu que si cap d'aquestes activitats us convenç, també podeu anar a qualsevol de la resta de locals catalans, ja sigui per anar a prendre alguna cosa o per assistir a les classes de linedance. Consulteu-ne tots els horaris des d'aquesta pàgina.

I això és tot el què sé que passa el cap de setmana. Si sabeu alguna altra activitat, podeu fer-nos-la saber deixant un missatge al Fòrum Countrycat.

Comentaris

Entrades populars