El Rodeo estrena pàgina web

Abans que res, dir-vos que demà tindreu tota la informació que he recollit sobre el concurs de dissabte al Wildbunch de Vilassar, ja siguin fotos que m'ha passat en Santi, algun ball i la classificació (si alguna ànima caritativa me la fa arribar a countrycat@terra.es :-) ).

Fins demà, em permetreu que us presenti en societat una nova pàgina web. Es tracta de la web oficial del honkytonk de Cerdanyola, el Rodeo Country, un local acabat d'estrenar, ample i amb un molt bon ambient.

La seva, és una web amb un disseny fet amb flash força atractiu. Només entrar, sentireu les notes del Southbound Train d'en Travis Tritt (ball Clickety Clak)

De moment, presenta informació sobre el local, horaris de les classes que hi ha dimarts, dijous i divendres, mapa de la zona per saber com arribar-hi i adreces de contacte.

Donem la benvinguda doncs a un nou veí al noste barri virtual particular, el del Country a Catalunya. A partir d'ara passa a formar part del menú de l'esquerra de Countrycat, com la resta de locals que tenen pàgina web.

Comentaris

Entrades populars